WIN - Angry Birds tickets prijsvraag

Article
woensdag, 11 mei 2016 om 9:00
xgn google image
Angry Birds: De Film is vanaf 18 mei in de bioscopen te zien. Om dat te vieren geven wij tickets en goodies weg! Lees hieronder snel meer informatie over deze Angry Birds tickets prijsvraag.
Angry Birds: De Film speelt zich af op een paradijselijk eiland, vol met vogels. Alle vogels die op dit prachtige eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje. Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen, zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn...
In de Nederlands gesproken versie van de film zijn onder andere stemmen te horen van Eddy Zoëy (als Red), Enzo Knol (als Chuck), Murth Mossel (als Bomb), Jörgen Raymann, Ruben Nicolai en Giel Beelen. De film zal in 2D en 3D te zien zijn.
angry birds tickets prijsvraag

Angry Birds tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3 toffe prijzenpakketten weggeven voor Angry Birds: De Film. Zo'n pakket bevat twee bioscooptickets voor de film en een tof hoesje voor je mobiel. Wil jij kansmaken op dit pakket? Doe dan mee aan onze Angry Birds tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Welke Angry Bird is jouw favoriet en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws