Disc Jam gratis voor PS Plus leden - 5 goede redenen om te spelen!

Article
donderdag, 23 maart 2017 om 12:16
xgn google image
Disc Jam is een toffe futuristische sport die ergens het midden houdt tussen tennis en frisbee golf, gemixt met een beetje geweld. Disc Jam is een multiplayer sportervaring voor PC en PS4. Je kan Disc Jam gratis downloaden voor de PS4 als je PS Plus lid bent tot het einde van deze maand.
Disc Jam is een game die gemaakt mis door High Horse Entertainment, deze studio bestaat slechts uit de heren Timothy en Jay, die verantwoordelijk zijn voor alles in de game. Je kan nu de PS4 versie van Disc Jam gratis downloaden als je PS Plus leden tot het einde van deze maand. Hier zijn vijf redenen om Disc Jam te spelen.

5. Verzacht het gemis van het gebrek van de tennis game

Het is een tijdje geleden (met uitzondering van de Mario Tennis serie) dat er goede tennisgames op de markt zijn gekomen. Nu zal Disc Jam niet compleet aansluiten bij degenen die een pure tennis game ervaring zoeken, maar er zijn veel overeenkomsten tussen Disc Jam en tennis. Er is bijvoorbeeld een net, je kan spelen in singles of doubles, er zijn verschillende shots met spin (zoals backspin), en je kan je tegenstander verrassen met een drop shot. In veel opzichten speelt Disc Jam dus best als een arcade tennis game.
107943

4. On en offline multiplayer

Er zijn veel manieren om Disc Jam te spelen, maar aangezien er geen AI concurrenten zijn is het altijd een multiplayer ervaring. Je kan er voor kiezen om online singles te spelen, en omdat Disc Jam gratis is te downloaden voor PS Plus leden op de PS4, zal je snel een tegenstander vinden.
Je kan Disc Jam ook spelen tegen een vriend thuis op de bank. Je kan Disc Jam lokaal zelfs met z'n vieren spelen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met z'n tweeën online te duiken om het samen op te nemen tegen twee andere spelers. Dit kan hilarische situaties opleveren, maar altijd geldt dat als je wilt winnen samenwerking van groot belang is.
107944

3. Veel te verzamelen

Je kan door middel van de Prize Machine veel content verzamelen in Disc Jam. Door te spelen verzamel je tokens die je in kunt zetten bij de Prize Machine. Dit is in Disc Jam gratis en maakt de game geen gebruik van microtransacties. Het systeem werkt een beetje zoals een loot box in games als Overwatch.
Door veel te spelen unlock je nieuwe titels om iedereen te laten zien wie je bent , verschillende discs (zoals een hondenspeeltje of een drone), en nieuwe skins (zoals bijvoorbeeld een gouden skin voor het karakter Markena, waardoor ze wel iets wegheeft van Bond girl Jill Masterson uit Goldfinger).
107945

2. Makkelijk op te pikken maar moeilijk te perfectioneren

Disc Jam is in essentie een ontzettend simpel concept, gooi de disc naar de overkant en zorg dat de tegenstander(s) de disc niet kunnen tegenhouden. Als de disc de achterkant van het veld raakt, score jij punten. Dit concept is ontzettend makkelijk op te pikken voor beginnende spelers.
Dit betekent alleen niet dat Disc Jam geen diepte heeft, spelers hebben een groot aantal verschillende speciale schoten in hun arsenaal om het de tegenstander écht moeilijk te maken. Het is dus een goed idee om flink te experimenteren met schoten en strategieën. En je kan nu bij Disc Jam gratis hiermee beginnen in de maand maart als PS Plus lid.
107946

1. Een beetje geweld

Haal je dat ene diepe schot toch net niet? Dan ontploft de disc en dan vlieg je als een lappenpop over het veld, en raak je alles wat je tegenkomt in je vlucht. Dit is in eerste instantie misschien even schrikken, maar als jij je tegenstander door een gemist schot zo ver weg te ziet blazen dat ze over het net voor je voeten landen is niet lachen bijna onmogelijk. Het geeft een spel een edge die misschien in een andere arcade sportgame ontbreekt.
Je kan nu Disc Jam gratis downloaden voor PS4 als PlayStation Plus lid tot het einde van de maand maart.

Populair Nieuws