5 Beste reacties op het Lil' Kleine Twitter debacle

  Lil' Kleine heeft zijn vliegtuig gemist. Ondanks dat het zijn eigen schuld was, gaf hij KLM hier de schuld van. Twitterend Nederland liet het hier niet bij zitten en is met een groot aantal originele opmerkingen gekomen. Dit zijn de 5 beste reacties op het Lil' Kleine Twitter debacle dat we jullie niet willen onthouden.

  De Nederlandse rapper komt, samen met zijn compagnon Ronnie Flex, wel vaker in het nieuws om uit de hand gelopen acties en uitspraken. Ook afgelopen weekend bleek het zover te zijn. De rapper dacht zaterdag namelijk het vliegtuig te nemen, maar kwam vervolgens te laat waardoor het vliegtuig al zonder hem vertrokken was. Hier gaf Lil' Kleine de vliegvaartmaatschappij de schuld van en zette hij het bedrijf voor schut op Twitter.

  Hierbij liet Lil' Kleine het niet, aangezien het vliegtuig net opsteeg toen de rapper aan kwam lopen.

  Het twitterende Nederland kon deze opmerking niet onopgemerkt blijven. Het duurde dan ook niet lang voordat er een aantal leuke parodieën op de uitlatingen van de tierende rapper verschenen. De origineelste tweets hebben wij voor je verzameld.

  5. Hoe de kettingreactie ontstond

  Domien Verschuren, 3FM dj, was de eerste die inhaakte op de uitlatingen van de rapper. Het kon hierbij niet gelaten worden om te reageren in de stijl van de populaire teksten van Lil' Kleine zelf. Deze tweet werd opgepakt en vele nieuwe versies werden hierop voortgeborduurd.

  4. Bier douche

  Het is de laatste maanden een trend geworden, het bekogelen van Lil' Kleine en Ronnie Flex met bier. Dat de optredende heren hier niet zo blij mee zijn, is al meerdere malen gebleken door de vechtpartijen die ontstonden en de shows die zijn stilgelegd. Ook hierop werd dus ingespeeld.

  3. Een, Twee, Drie, Vier

  Lil' Kleine was, volgens hemzelf, maar luttele seconden te laat voor het boarden. Dit leek veel mensen zeer overdreven, maar werd een aangrijpingspunt voor de 1,2,3,4 tweets. Daarom werden "pillen en bitches" ingeruild voor secondes en vliegtickets!

  2. De nodige woordspelingen

  De opmerkingen van Lil' Kleine schoten bij een groot aantal mensen in het verkeerde keelgat. Veel van de geareageerde tweets haalden dan ook het imago van de rapper erbij. De volgende tweet laat maar weer eens zien hoe handig sommige mensen met woordspelingen zijn.

  1. Hulde voor het koninklijk bedrijf

  Het mag hier dan wel niet om de echte koning Willem Alexander gaan, maar dat neemt niet weg dat het fictieve account een opvallende tweet wist te plaatsen. Het feit dat de 'koning' dan ook reageerde op het zwart maken van een koninklijk bedrijf, zorgde voor een grappig moment.

  Lil' Kleine zal waarschijnlijk voortaan wel beter op de tijd letten, of gewoon nooit meer vliegen. Mocht je dus ooit eens kwaad op een bedrijf worden en dit op social media delen, dan kan je een hoop grappige reacties verwachten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.