De 5 beste Black Friday 2021 deals voor koptelefoons

Article
zaterdag, 27 november 2021 om 11:00
sony wh 1000xm4 foto 1f1607429816
Voor iedereen die een hekel aan oortjes heeft, is er een enorm arsenaal aan koptelefoons. Met Black Friday zijn veel koptelefoons flink afgeprijsd, bekijk hier de vijf beste deals voor Black Friday.

Sony WH-1000XM3

De Sony WH-1000xM3 is de voorganger van de bekende Sony WH-1000XM4. Beide koptelefoons lijken sprekend op elkaar, maar in tegenstelling tot de M4 is de M3 wel in de aanbieding bij Bol.com. De M3 heeft op Bol.com prima reviews. De telefoon heeft geen 5.0 bluetooth, maar de uitstekende noise cancelling maakt dat meer dan goed.
De koptelefoon is op Bol.com in de aanbieding voor 169 euro, normaal gesproken gaat deze koptelefoon voor 380 euro over de toonbank. De koptelefoon heeft een ingebouwde microfoon om mee te bellen, en is mega snel op te laden met een USB-C oplader. Ook heeft deze schoonheid een smart listening features, waardoor het geluid wordt aangepast op de situatie waar je in zit. Uiteraard is de koptelefoon draadloos, zodat hij makkelijk op en af te zetten is, in totaal gaat de koptelefoon zo een half uur mee.
sony wh ch710nf1637841471

Sony WH-CH710N

En we blijven nog even in de Sony stemming, want de volgende op het lijstje is de Sony WH-CH710N. Deze koptelefoon is uitgekomen na de 1000XM3, maar is wel een stuk goedkoper. De koptelefoon wordt op Bol verkocht voor 64 euro, en is daarmee de goedkoopste op deze lijst. Voor iedereen die twijfelt of hij/zij een koptelefoon moet kopen: dit is de perfecte headset voor beginners.
De Sony WH-CH710N heeft een actieve noise cancelling, en een snellaad-optie. De koptelefoon zelf is draadloos, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Er zit een ingebouwde microfoon in waarmee je altijd en overal kan bellen, en de accu gaat zo'n 30 minuten mee. Deze koptelefoon beschikt eigenlijk over alle features die een moderne koptelefoon kent, maar dan voor een redelijke prijs.
jbl headphonesf1637841594

JBL LIVE 650BTNC

JBL produceert naast stereo boxen en oortjes ook haar eigen koptelefoons. Deze over-ear koptelefoon beschikt over allerlei handige functies, die het gebruik van deze headphone enorm prettig maakt. Dankzij de multi pairing is deze koptelefoon ook aan twee apparaten te koppelen. De koptelefoon wordt op de website van Coolblue voor 88 euro verkocht.
Via de JBL app valt het geluid van deze koptelefoon helemaal persoonlijk aan te passen. Zo kan je kiezen voor meer bass, hardere audio of wat je ook wilt. De active noise cancelling past automatisch op de situatie de hoeveelheid noise cancelling aan. Helaas valt de noise cancelling niet handmatig aan te passen.
bose headphoensf1637841682

QuietComfort 35 II

De Bose koptelefoon QuietComfort heeft net als eigenlijk elke andere telefoon een noise cancelling optie en alle andere functies die van een koptelefoon verwacht wordt. Toch is geprobeerd om deze koptelefoon uniek te maken, door de telefoon assistent (Siri of Google Assistent) makkelijker beschikbaar te maken. Zo hoef je niet eens op je telefoon de muziek aan te klikken, maar kan je gewoon tegen je koptelefoon vertellen wat je wilt horen.
De noise cancelling van deze koptelefoon is uitmuntend. Hij is handmatig aan te passen, maar via de smart listening functie kan deze koptelefoon ook automatisch de hoeveelheid noise cancelling aanpassen. Hij is gemaakt zodat hij gemakkelijk tegen een stootje kan, en met de 20 uur aan batterij kan je in principe de telefoon de hele dag ophouden. Ook is er een app waarmee je allerlei opties kan instellen.
skullcandyf1637841741

SKULLCANDY Hesh ANC

Het prachtige ontwerp van de Skullcandy beschikt is niet het enige wat deze koptelefoon anders maakt dan andere. In de koptelefoon zit een Tile Finding technologie, waardoor je je telefoon altijd makkelijk terug kan vinden wanneer je deze per ongeluk kwijt raakt. Aan de zijkanten zit ook de gebruikelijke touch technologie, waardoor je liedjes op pauze kunt zetten zonder je telefoon aan te raken.
Verder beschikt de koptelefoon over alle verwachte functies zoals een microfoon, over-ear model, een batterij die 22 uur lang meegaat, draadloos en een enorm goede bass. De Skullcandy is ook in het wit verkrijgbaar.

Populair Nieuws