3DS eShop update: Sparkle Snapshots 3D

Article
donderdag, 12 juli 2012 om 22:12
xgn google image
Houd je van rustige weken, waarin er nagenoeg weinig tot niets gebeurt? En ben je de trotse bezitter van een DS? Goed nieuws, want Nintendo komt deze met een vrij korte lijst aan games aanzetten. Ga alvast goed zitten in de stoel en houd je stevig vast.
3DS Download Software
Als je al een tijdje zit te wachten op software om foto's mee te bewerken, dan kun je vanaf nu aan de slag gaan met de nieuwe game Sparkle Snapshots 3D. Alhoewel je het niet echt een 'game' kunt noemen. Klamp je niet te hard vast aan de titel, want je zult met dit programma geen 3D-foto's kunnen bewerken. Misschien goed om even te weten. Voor vijf euro kun je Sparkle Snapshots 3D vanaf je 3DS binnenhalen.
DSiWare
Op het DSiWare zijn er twee nieuwe games toegevoegd. De eerste is Topoloco: Crazy About Topography. De game is in principe een collectie van mini-games waarin topografie een centrale rol speelt. Professor Topoloco helpt je wegwijs te maken in het hier en nu op aarde door je een reeks kleine spelletjes voor te schotelen. Uiteindelijk zul je een examen moeten maken om te slagen. Want daar doe je het uiteindelijk voor, toch? Ben je toch nog leerzaam bezig in de vakantie! Topoloco: Crazy About Topography is nu te koop voor vijf euro en is te verkrijgen voor zowel de 3DS als DSi.
De tweede game heet 99 Seconds, niet te verwarren met dat ene bekende rapnummer van Jay-Z. Deze game is de opvolger van 99 Bullets. Wederom zul je personage V-99 besturen, terwijl hij reist door de Bit 8 zone. 99 Seconds is een retro game, waarin je de tijd kunt aanpassen en hier slim mee aan de slag zult kunnen gaan. Het vertragen, versnellen, of zelfs stoppen van de tijd zal V-99 hard nodig hebben om de kwaadaardige Black Vectors tegen te kunnen gaan. 99 Seconds kun je nu in huis halen voor twee euro en is compatibel met zowel de 3DS als DSi.

Populair Nieuws