3DS eShop update: Metroid

Article
donderdag, 15 maart 2012 om 17:45
xgn google image
Het is donderdag 15 maart 2012. Het is de warmste dag van het jaar tot nu toe, tenminste, dat gok ik. En het is ook de dag van de nieuwe 3DS eShop update, die magertjes gevuld is vandaag. Goh, wat een intro.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd. Ook komen de demo's voor 3DS-retailgames voorbij.
Virtual Console:
De Metroid serie gaat al even mee en is onder velen van jullie waarschijnlijk wel bekend. De avonturen van Samus begonnen allemaal op het Nintendo Entertainment System. En juist deze NES-titel, de allereerste Metroid game, is nu te koop in de eShop. De game zat al in het zogeheten Ambassadors pakket van 2011, maar was nog niet te koop. De game kost je nu vijf euro.
DSiWare:
Battle of the Elements en 1st Class Poker & BlackJack zijn de nieuwe DSi-titels van deze week die ook in de eShop zijn uitgebracht. Battle of the Elements is een eenvoudig maar leuk puzzelspel met blokken. In de tweede kun je, zoals de naam eigenlijk al zegt, met de speelkaarten aan de slag. Beide DSiWare games kosten vijf euro.