3DS eShop update: Jonny Kung Fu en Toki Tori

Article
donderdag, 02 augustus 2012 om 17:02
xgn google image
We kunnen jullie vandaag weer een aardig gevulde 3DS eShop update presenteren. Met een nieuwe 3DS-game, een Virtual Console titel, twee DSi-titels en nieuwe content voor Theatrhythm valt er weer het een en ander te downloaden vandaag.
3DS Download Software
Jonny Kung Fu klinkt als een game waarin je met een Amerikaanse held het Japanse Kung Fu aan je voeten legt. Als we wat verder kijken komt de game daar ook wel op neer. In een ouderwetse 2D side-scrolling game krijg je te maken met de Wang Gang. Deze bende heeft Jonny's vriendin ontvoerd en dus kruip jij in de huid van Jonny om de Wang Gang eens even een lesje te leren. Deze actievolle titel haal je voor zes euro binnen op je 3DS.
Virtual Console
Toki Tori is misschien een bekende naam van de Wii en PlayStation 3, waar het spel in de WiiWare sectie aardig populair was, maar de originele Toki Tori stamt toch echt van de Game Boy Color. Deze authentieke Game Boy versie is nu te downloaden voor je 3DS in de Virtual Console sectie. De game kost je vier euro.
3DS Add-On Content
Zoals iedere week zijn er ook vandaag weer nieuwe tracks toegevoegd voor Theatrhythm Final Fantasy. Dit keer zijn het er vier, opnieuw voor één euro per stuk:
  • Movement In Green (FF10)
  • Sunken Shrine (FF01)
  • Battle Theme (FF10)
  • Fight On! (FF07)
DSiWare
Tot slot, twee kleine DSiWare titels van elk twee euro. Met 3, 2, 1... Words Up! haal je een titel in huis die we in het educatieve rijtje kunnen plaatsen. In deze game gaat het dan om je taalvaardigheden. Ace Mathician is een puzzelgame met eveneens educatieve trekjes, maar dan vanuit een wiskundig oogpunt.

Populair Nieuws