3DS eShop update: Gargoyle's Quest

Article
donderdag, 25 augustus 2011 om 12:00
xgn google image
Al uitgeknokt in Urban Champion? Mooi, want deze week zijn er weer een aantal leuke games in de eShop van Nintendo te vinden.
We delen de eShop in in vier categorieën; 3DS Ware: nieuwe downloadbare 3DS games, 3D Classics: oude games die een 3D-remake hebben gekregen, Virtual Console: oude games die ook op de 3DS speelbaar worden gemaakt in dezelfde staat en tot slot DSiWare: downloadbare software voor je Nintendo DSi die ook in de 3DS eShop wordt gepubliceerd.
Die laatste categorie bespreken we niet al te uitgebreid omdat deze software in eerste instantie bedoeld is voor de Nintendo DSi en automatisch ook wordt aangeboden in de 3DS eShop.
3DS Virtual Console
Je kent ze vast wel, waterspuwers. De één kent ze uit een Disneyfilm, de ander van een mooi monument in een grote stad. In juli 1990 verscheen de game Gargoyle's Quest voor de Gameboy.
In dit spel ga jij als Fireband, de waterspuwer op de cover, op pad om de slechte koning Breager te verslaan. Door te springen, muren te beklimmen, te vliegen en projectielen af te vuren is het aan jou de taak om de vrede in de Realm te doen terug keren. Je kunt het avontuur samen met Firebrand beleven voor 4 euro.
DSiWare
Ga je regelmatig naar de kaartclub om te Bridgen? Dan is Bridge, hoe verrassend, iets voor jou. Het leuke aan het spel is dat je lokaal met elkaar kunt kaarten. Dus mochten je ouders, broertje of zusje of je oom en tante ook een 3DS hebben, dan kun je eens voorstellen om digitaal te gaan Bridgen. Gelukkig zit er wel een chatfunctie in het spel, zodat je dode momenten kunt opvullen door een karikatuur van je zusje te tekenen.
Bridge is te koop voor 5,50 euro. Hoeveel pakken kaarten je hiervoor kunt kopen hebben we nog niet uitgerekend maar ga uit van een paar stocks.

Populair Nieuws

Laatste Reacties