3 vragen over The Mandalorian seizoen 2

Article
dinsdag, 03 november 2020 om 14:00
schermafbeelding 2019 11 08 om 003552f1573169976
The Mandalorian seizoen 2 ging afgelopen vrijdag van start met een geweldige eerste aflevering, zoals we gewend zijn. Na het eerste seizoen bleven we al achter met een paar grote vragen, maar na de eerste aflevering van seizoen 2 is er nog één bijgekomen. Vandaag gaan wij die grote vragen met jullie af en bespreken we alle informatie die we al hebben over de onderwerpen.
Dit artikel bevat spoilers voor The Mandalorian!

Wie is Baby Yoda?

Dit is de vraag die natuurlijk al vanaf het begin van de serie speelt. We weten dat het een ongelofelijk schattig wezen is, maar er zijn nog ontzettend veel dingen die we niet precies weten over dit duidelijk ontzettend krachtige wezen. Er gaan dan ook een hoop geruchten rond over Baby Yoda.
Pas twee keer eerder zagen wij een wezen van dezelfde soort. Natuurlijk is één daarvan Yoda zelf. De ander is iets minder bekend, maar is een vrouwelijke vorm van het wezen genaamd Yaddle. Ook zij zat in de Jedi Order en is te zien in het The Phantom Menace.
We weten dus dat deze wezens erg sterk zijn met de force. Er gaat een gerucht dat het kind een kloon is van Yoda zelf, maar er is weinig tot geen bewijs voor. Wij hopen en verwachten dat er dit seizoen al meer duidelijk zal worden over het mysterieuze kind.

Wie is de mysterieuze dame uit de trailer?

In de trailer van het tweede seizoen is een mysterieuze dame te zien. Tenminste, voor eventjes, want er loopt iemand langs en plots verdwijnt ze. Natuurlijk werd hier een heleboel over gespeculeerd. Wie is ze? Waar komt ze vandaan? Niemand kan het zeker weten.
Wel zijn er een aantal opties die zeker niet onlogisch zijn. Veel mensen dachten gelijk aan Ahsoka. Deze oud Jedi is een echte fan favorite uit de animatieserie The Clone Wars. We weten dat Mando op zoek gaat naar de Jedi en Ahsoka zal hoogstwaarschijnlijk een rol gaan spelen in The Mandalorian.
Wel is er één probleem met deze theorie, ze lijkt helemaal niet op Ahsoka. Daarom begonnen mensen na te denken over andere potentiële personages. Zo viel bijvoorbeeld de naam Sabine Wren. Ook Sabine is een Mandalorian die een grote rol speelde in Star Wars Rebels.
Ze raakte goed bevriend met Ahsoka. Daarom zou het nog wel eens goed kunnen dat Mando tijdens zijn zoektocht naar de Jedi op Sabine stuit. Wij weten het nog niet zeker, maar we gaan er hoe dan ook achter komen wie deze mysterieuze vrouw is.
star wars rebels ezra sabinef1588345675

Is het Boba Fett?

Dit is de meest recentelijke vraag en degene die momenteel in al onze hoofden speelt. Wie is de man die we aan het einde van de eerste aflevering van seizoen 2 zien? Voor veel mensen was dit meteen duidelijk. Dit moet Boba Fett zijn.
De man wordt gespeeld door Temuera Morrison, die ook zijn vader speelde in Star Wars: Attack of the Clones. Boba Fett is een kloon van zijn vader, dus dat hij er precies hetzelfde uitziet is heel erg logisch. Ook kwam eerder in de aflevering het pantser van Boba Fett al in beeld, wat absoluut als een hint kan worden opgevat.
Wij hebben alleen nog een andere optie die in overweging genomen moet worden. Een andere kloon die volgens geruchten in de serie voor zou kunnen komen is Captain Rex. Ook hij is een erg populair personage uit The Clone Wars en Rebels en is erg goed bevriend met Ahsoka. Hoewel het minder logisch is dan Boba Fett, is dit zeker iets om in je achterhoofd te houden.
Wij zijn enorm benieuwd naar meer informatie over deze mysterieuze personages en wezens en kunnen niet wachten op de volgende afleveringen. Wat denken jullie over deze vragen? Gaan we verrast worden of zitten we in de juiste richting? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws