De 10 tofste E3 cosplay

Article
maandag, 22 juni 2015 om 16:43
xgn google image
Gaming en cosplay gaan hand in hand, zo ook op de E3. Hoewel cosplay lang niet zo populair is als op bijvoorbeeld een Gamescom en niet eens lichtelijk in de buurt komt bij de Comic-Con, hebben wij toch een leuke selectie van de 10 tofste E3 cosplay voor jullie. Cosplay fans, geniet!
Na onze Top 10 tofste E3 booths en Top 10 coolste E3 game advertenties specials (die je overigens zeker even moet checken), is het nu tijd voor een exclusief kijkje in de cosplay die het event rijk is met deze 10 tofste E3 cosplay special. We hebben uit een tamelijk rijke selectie de in onze ogen tien leukste E3 cosplay voor je geselecteerd. Let's go!

Tearaway Cosplay

Het rijmt niet alleen, het is ook nog eens heel schattig deze E3 cosplay van PlayStation game Tearaway. Wat een poepies, die wil je toch zo mee naar huis nemen?
74001

Zombie Cosplay

Deze drie lieverdjes kwamen we in de wandelgangen steeds weer tegen, best wel scary! Opvallend was overigens wel dat er geen zombies bijkwamen, een nieuw zombie virus dat niet overdraagbaar is wellicht... Wie zal het zeggen, in ieder geval heel tof gedaan!
74002

Street Fighter V Cosplay

Deze charmante doch pittige tantes verkleed als Chun-Li en Cammy kwamen we tegen bij de Capcom booth, en ze doken meteen bovenop ondergetekende. Niet geheel onvrijwillig overigens, aan de lach te zien.
Maar... waar gaat die trap eigenlijk naar toe?
Street Fighter V E3 Cosplay
Oef dat viel gelukkig mee!
74003

Dark Souls 3 Cosplay

Look at this guy, ik kwam deze bad ass Dark Souls 3 cosplay in de wandelgangen tegen en we waren meteen dikke vrienden. Kijk, die gaat de plakboeken in. Props voor deze cosplay!
74004

Assassin's Creed Syndicate Cosplay

Hollandse trots! Deze Assassin's komt direct uit Nederland overgevlogen. Grote kans dat jullie hem kennen, want hij komt ook op beurzen als Firstlook, Dutch Comic Con en uiteraard alle Ubisoft Assassin's Creed events in de Benelux.
Een bekende uit de Nederlandse Cosplay scene dus, die nu ook nog eens naam maakt als een van de top cosplayers binnen Ubisoft op internationaal niveau. Awesome!
74005 4

SMITE Cosplay

Deze dame en heer kwamen we tegen op de E3 waar ze natuurlijk waren om SMITE voor Xbox One te spelen, maar ze hadden gelukkig ook even tijd voor een fototje. Wel erg mooi gedaan hoor, let ook vooral op de twee grote 'details'... Oké, nu stoppen met die opmerkingen.
Eigenlijk wil ik thuis ook wel zulke outfits hebben, gewoon om lekker op de bank mee te zitten met mijn vriendin!
74006

Persona 4 Cosplay

Cute! Deze Cosplay (en game) kwam ik plotseling random tegen in de West Hall swingend op een heel slecht deuntje.
** Schudden met die billen, draaien met die billen en swing! We gaan die billenbeweging doen mensen, die billen, kom op met die billen mensen. En swing! **
74007

Street Fighter V Cosplay (2)

Street Fighter 5 Cosplay was erg populair op de E3, we kwamen deze coole Ryu en M. Bison tegen. Maar M. Bison neemt zijn rol wel iets serieuzer dan Ryu. Round 1...fight!
74008

XCOM 2 Cosplay

Deze dude kwamen we tegen op de 2K Games booth waar hij natuurlijk was voor de nieuwe XCOM 2. Toffe outfit hoor, maar hij is dan ook volgens mij wel gesubsideerd door 2K Games. Desalniettemin heel vet gedaan, alleen lijkt het wel alsof hij ergens voor moet compenseren...
74009 3

Ghostbuster girls to the rescue!!

Een hele fijne afsluiter dacht ik zo, deze ghostbuster girls waren misschien (voor sommige mannen dan) wel de hoofdattractie van de E3 . En als je dan het geluk hebt om ze achter de schermen tegen te komen, dan moet je daar natuurlijk even een armpje omheen slaan (en vice versa, check!). Iemand moet het zware werk doen... go girls!
Klik om in te zoomen!
Ghostbuster E3 Cosplay Girls
Ghostbuster E3 Cosplay behind the scenes