10 toffe game t-shirts!

Article
zondag, 01 maart 2015 om 9:32
xgn google image
De lente is bijna aangebroken (optimistisch ingeschat) en dat betekent weer lekker in je t-shirtje rondlopen! Om er dan zo hip mogelijk bij te lopen, maar ook je voorliefde voor gamen te uiten, hebben we een overzicht van 10 toffe game t-shirts!

Zelda t-shirt

10 toffe game t-shirts!
Dit t-shirt met de geweldige naam "It's Dangerous To Go Alone" zal elke Zelda fan aanspreken. De onheilspellende bomen, Link die klaarstaat voor een nieuw avontuur en het subtiele fort van Ganondorf op de achtergrond: dit is kunst!

It's a-me, Mario!

10 toffe game t-shirts!
De Godfather van gaming, in ieder geval van de vorige eeuw, is natuurlijk Mario! Hierboven te zien in verschillende kleurtjes. Niet zomaar kleurtjes, maar legit SNES kleuren! Je vindt 'm via Fangamer.

Apocalyptisch Nintendo

10 toffe game t-shirts!
Zoveel Nintendo referenties in één shirt! Vooral de paddestoel als nucleaire mushroom cloud is leuk gevonden! Bestel 'm hier voor zo'n 15 dollar + verzendkosten.

Zelbie

10 toffe game t-shirts!
Vooruit, nog maar een Zelda t-shirt dan, omdat 'ie zo cool is. Direct herkenbaar, en niet alleen door fans. Natuurlijk staat Link er weer op, dit keer als orgaandorstige ondode.
Nou ja, sommige mensen hebben er alleen ooit wel een keer van gehoord:
10 toffe game t-shirts!

Last of Us

10 toffe game t-shirts!

Dit Last of Us t-shirt staat bol van de verwijzingen naar items die alleen mensen herkennen die de game ook daadwerkelijk gespeeld hebben.
De foto is des te awesomer omdat Ellie's stemacteur Ashley Johnson het t-shirt zelf showt.

Minecraft Bordspel

10 toffe game t-shirts!
Dit supervette Minecraft t-shirt heeft ook nog eens een dope design! Ze zijn niet voor het 'makkelijke' blokkerige ontwerp gegaan, maar voor een artistieke interpretatie.
En slechts 10 dollar exclusief verzendkosten, bestel 'm voor de Minecraft fan in jezelf of in je omgeving.

Fox Stars

10 toffe game t-shirts!
Wauw, deze vos uitgebeeld als een gigantische sterrencluster is toch wel erg fraai. Je kunt 'm voor 25 dollar bestellen. Wanneer krijgen we een high definition Starfox game???

Fighter Pixel Art

10 toffe game t-shirts!
Hoe mooi kan kunst samengaan met retro videogames? De flying kick zorgt ervoor dat de tegenstanders in een wolk van pixels vergaat, buitengewoon creatief, zelfs met een wat saaie achtergrond.
Voor 25 dollar (en verzendkosten) kan 'ie van jou zijn en maak je helemaal de blits.

Tetris containers

10 toffe game t-shirts!
Als Mario de Godfather van games is, dan is Tetris de moeder aller videogames. Hoewel de achtergrond een beetje flets baby-blauw is, is het wel weer een origineel design en een prima t-shirtje om in je vrije tijd te dragen.

Big Daddy t-shirt

10 toffe game t-shirts!
Fans van Bioshock hier? De Big Daddy mag inmiddels toch wel een iconisch video gamepersonage genoemd worden, en we kunnen niet wachten totdat hij/zij/het verfilmd wordt. Kleine horrormeisjes zijn minder origineel, maar nog steeds goed uitgevoerd.
Je kunt dit ontwerp net als veel van eerdergenoemde t-shirts ook in hoodie vorm bestellen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties