10 gestoorde Black Friday Film & Serie deals waar je bankpas van moet huilen

  Black Friday is gearriveerd. Alleen is je bankpas daar waarschijnlijk niet blij mee, vooral niet na deze 10 gestoorde Black Friday film en serie deals.

  Harry Potter Complete 8 Film Collection (DVD & Blu-ray)

  Als je fan bent van de Harry Potter serie is deze collectie van Harry Potter zeker wat voor jou. Voor maar 19,99 kan je de hele DVD collectie namelijk aanschaffen bij Bol.com. Bij de andere webshops is dat duurder en voor 29 euro kan je de Blu-ray versie aanschaffen.

  De serie is al redelijk oud, maar voor alle films is het een koopje. Per film kost het dus maar 2,50 voor de DVD versie, dus als je het magische avontuur weer wil mee maken. Pak dan gauw je kans!

  Stephen King Boxset (DVD)

  De volgende aanbieding is de Stephen King box set op Bol.com. Horror fans kennen ongetwijfeld Stephen King wel en deze boxset bevat vier verfilmingen van zijn boeken. Salem’s Lot, The Shining, The Green Mile en IT: Chapter 1 kan je nu samen krijgen voor maar 13 euro.

  Met deze box set kan je lekker griezelen op de bank. Salem’s Lot is een vampier verhaal, The Shining gaat over een spookhotel waarin de Torrence familie vast zit in de winter, The Green Mile gaat over een gevangene die onschuldig in de gevangenis terecht komt en IT: Chapter 1 gaat over een groep kinderen die vechten tegen Pennywise. Een moordlustige clown. Dit is dus een box waar je vol op van kunt genieten.

  Jurassic Park 1-5 Collection (DVD & Blu-ray)

  De volgende box set in de aanbieding is de Jurassic Park collectie. Deze box set bevat alle films die er tot nu toe zijn uitgebracht voor maar 18,99 euro op DVD en 25 euro op Blu-ray.

  De normale DVD editie bevat helaas geen bonuscontent, maar de Blu-ray versie bevat maar liefst 9 uur aan bonuscontent. Voor fans van de filmserie, maar ook van dinosaurussen is dit dus een goede deal en na 65 miljoen jaar kan je dit eindelijk op de bank gaan kijken.

  A-Team Complete Serie (DVD)

  Heb je nog nooit de A-Team gezien, maar wilde je dit wel al lang kijken? Dan is dit je kans. Deze populaire serie kan je nu namelijk halen voor 34 euro bij de populaire winkelketen Bol. Deze boxset bevat maar liefst 27 discs aan A-Team actie.

  Iedereen kent de A-Team nu natuurlijk wel en 27 dvd’s voor 34 euro is aardig goedkoop. Voor de prijs van vijf babi pangang gerechten kan je nu ook deze serie aan gaan schaffen en flink genieten van de gestoorde actie.

  Universal Pictures

  Zavvi: Twee 4K Blu-ray’s voor 22 euro

  Bij Zavvi kan je nu twee 4K Blu-Ray dvd’s voor 22 euro gaan halen. Als je houdt van goede kwaliteit films en alles scherp wil gaan zien. Check dan deze deal.

  De deal gaat gepaard met een aantal top titels zoals Gladiator, Jurassic World, Overlord, Spiderman en Predator. Er zitten ook een paar steelbook versies bij het aanbod, dus kijk naar het aanbod en wie weet geniet je vanavond van een film met de perfecte beeld kwaliteit.

  Friends - Complete Collection + mok (DVD & Blu-ray)

  Mediamarkt heeft niet een groot aanbod aan films en series tijdens Black Friday, maar ze hebben wel een paar goeie deals. Als voorbeeld deze Friends collectie met daarbij een schattig mokje.

  Deze geliefde serie die geëindigd was in 2004 is nu in de aanbieding. Als jij met je friends deze serie wil gaan kijken dan kan je het nu bestellen voor 59,50 bij Mediamarkt voor de Blu-ray versie en 50 euro voor de dvd collectie.

  Universal Pictures

  X Files - Complete Collection (DVD)

  Friends is niet de enige collectie die bij Mediamarkt in de aanbieding is. De X-Files Complete Collection kan je nu ook daar aanschaffen voor 37,50 euro. De complete collectie bevat 62 discs en daar gaat je mond zeker van open staan.

  62 dvd’s voor 37,50. Ja dat hoor je goed. Dat is 60 cent per DVD. Als je houdt van het bovennatuurlijke en graag Scully en Mulder op de buis wil zien zonder reclames. Kijk dan deze deal op de pagina van Media Markt.

  The Naked Gun Trilogie (Blu-Ray)

  Hou je er van om te lachen? Ja, wie niet. Deze box set van The Naked Gun is nu in de aanbieding bij Wehkamp voor 14,99. Daar zitten alle films in en kan je gieren van het lachen op de buis. De films gaan over een politieagent Frank Drebin en over zijn grappige avonturen bij het politiekorps.

  De normale dvd versie is helaas niet in de aanbieding, maar je kan wel in hoge kwaliteit deze grappige films gaan kijken.

  Warner Bros

  American Pie 1-8 Box Set

  Over lachen gesproken, als je houdt van comedy films dan is deze onmisbaar. De complete American Pie filmserie kan je nu halen bij Zavvi voor maar 10,99 euro.

  Als je houdt van seksuele grappen, dan moet je deze set gaan aanschaffen. Ondergetekende vindt de American Pie filmserie een van de grappigste ooit, dus als je dit voor 10,99 euro kan aanschaffen, zou je deze kans moeten pakken.

  X-Men: The Cerebro Collection

  Als laatste, maar niet de minste hebben we de X-Men Cerebro Collection. Bij deze collectie krijg je zeven X-Men films voor de prijs van 8,50 euro. Dit kan je nu bestellen op de website van Zavvi.

  De box zet bevat de films: X-Men, X-Men 2, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine, X-Men: First Class, The Wolverine en X-Men: Days of Future Past. Dat is dus urenlang kijkplezier en als je houdt van X-Men kan je deze prachtige box kopen via deze link.

  Dit waren onze top 10 Black Friday Film en Serie deals van dit jaar. Wat vind jij van deze aanbiedingen en wat is jouw top aanbieding op dit moment? Laat ons weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.