10 beste Cyber Monday 2023 Game Mania deals

Article
donderdag, 23 november 2023 om 17:30
no more heroes iii headerf1629970457
Woon je bij een Game Mania in de buurt en ben je op zoek naar leuke Back Friday deals? Dan hebben we goed nieuws, want dit is de top 10 beste Black Friday en Cyber Monday 2023 Game Mania deals.

No More Heroes 3

We beginnen deze lijst met een aanbieding voor de Nintendo Switch. Voor slechts een tientje tik je nu No More Herodes 3 op de kop. In de game kruip je in de hoofdrol van Travis Touchdown die het deze keer tegen allerlei aliens, in plaats van huurmoordenaars, moet opnemen. De game is interessant voor mensen die veel referenties willen zien naar pop culture. Overigens haal je voor twee euro minder Travis Strikes Again in huis.

Street Fighter 6

Al je regelmatig vrienden over de vloer hebt, is het leuk om een tijdloze game in huis te halen waar je tegen elkaar kunt strijden. Dat zijn games als voetbal, Mario Kart of vechtgames. Tot de laatstgenoemde categorie hoort de laatste Street Fighter variant. Deze game is nu vanaf 34,98 euro op de kop te tikken, afhankelijk van welk platform je kiest. De franchise gaat al flink waren mee en dat zegt natuurlijk voldoende.
2022 06 18 redfall pf1682940198

Redfall

Als je op zoek bent naar een co-op game waarin vampiers centraal staan, kun je Redfall nu voor een prikkie in huis halen (24,98 euro). Veel mensen online zul je niet meer aantreffen – de game is een beetje geflopt - maar je kan de game wel met meerdere mensen spelen en dus meerdere exemplaren kopen.

Like A Dragon: Ishin!

Nog niet iedereen heeft een PlayStation 5. Gelukkig heeft de PlayStation 4 ook mooie games en die zien er nog best prima uit. Like a Dragon: Ishin is voor mensen die houden van een goed verhaal. In deze game kruip je in de huid van Ichiban Kasuga, een yakuza spion. In deze game is het tijd om jouw onschuld te bewijzen. De game is nu in de aanbieding voor 29,98 euro.
bayonetta 3f1657721529

Switch OLED – Mario Red Edition

Als je nog een mooie spelcomputer zoekt, ben je bij de Switch OLED aan het juiste adres. Dit is echt een handige console voor als je én onderweg wilt gamen én thuis. Sterker nog: dit hét apparaat waar je thuis kunt beginnen te spelen om in de trein verder te gaan. Je kan nu de Mario Red Edition kopen voor 329 euro. Voor hetzelfde geld kun je ook een normale OLED krijgen met Mario Kart en een Nintendo lidmaatschap, die keuze laten we aan jou.

Bayonetta 3

En als je dan een Switch in huis hebt, wil je natuurlijk ook lekker kunnen gamen. Voor 24,98 euro koop je Bayonetta 3. Dit is het derde deel uit de reeks. Je kruipt in de huid van de Umbra Witch en kan met gestoorde wapens en een gekke mindset heel wat vijanden een enkeltje naar het hiernamaals geven. Ben jij hier klaar voor?
mortal kombat 1 headerf1684484788

Mortal Kombat 1

Wil je een lekker potje vechten? Dan ben je bij Mortal Kombat 1 aan het juiste adres. Net zoals Street Fighter gaat deze game ook al terug sinds de jaren 90. En het mooie is dat je de ultieme genadeklap kunt uitdelen, de zogeheten ‘fatality.’ Wie denkt dat Mortal Kombat 1 zomaar een game is waar je een beetje op knopjes kunt rammen, heeft het mis.

Bloodborne

En dan komen we weer bij een PlayStation 4 game terecht. Dit keer is het Bloodborne. Een game voor mensen die zich zelf graag martelen. De game komt uit de stal van FromSoftware, een ontwikkelaar die erom bekend staat zeer pittige games te maken. Ze zijn dan ook niet voor iedereen weggelegd. Als jij wilt weten of Bloodborne wat voor jou is, kost het je nu slechts een tientje.
the last of us remasteredf1625473570

The Last of Us Remastered

Wat ook een tientje kost is The Last of Us Remastered. Dit is een must voor als je jezelf wilt onderdompelen in een meeslepend avontuur. De band tussen Ellie en Joel is bovendien prachtig. Niet voor niets werd de game verfilmd in een hele serie voor HBO Max. Een must buy voor als je een PS4 hebt en nog geen PS5.

Immortals of Aveum

En dan komen we bij de laatste aanbieding terecht. Voor 34,98 haal je Immortals of Aveum in huis. In deze game kruip je in de huid van Jak, een persoon die arm is opgegroeid in de straten van Everwar. Hij krijgt van de een op de andere dag magische gaven én belandt in een oorlog. Je raadt het al: met die nieuwe mogelijkheden moet jij de oorlog zien te winnen. Een leuk tussendoortje voor de PlayStation 5!