10 Sinterklaascadeau tips 2018 - Vul een schoen voor minder dan 25 euro

Een hoop mensen zullen bezig zijn met de nodige voorbereiding voor Sinterklaas dit jaar. Het blijft elk jaar weer een uitdaging om voor iedereen het juiste cadeautje te vinden. Zoek je inspiratie voor cadeautjes op het gebied van technologie, games en films? Dit zijn onze Sinterklaascadeau tips voor 2018 onder de 25 euro.

10. Games

In 2018 is een hoop games uitgekomen. Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2 en Call of Duty: Black Ops 4 zijn nu al grote namen van dit jaar. Als deze games nog even te duur zijn, kun je ook kijken naar voorgangers. Er zijn altijd wel goede aanbiedingen te vinden.

Het is altijd fijn om een tof spel te krijgen voor de feestdagen. Als het dan geen goed moment is om te genieten van de sneeuw, kun je de dagen alsnog doorkomen met je favoriete games.

Cadeaukaart PlayStation, Xbox en PC

Hoewel er een heleboel games te koop zijn voor minder dan 25 euro kan het lastig zijn om de juiste game te kiezen. Om geen flinke misser te maken, kun je ook denken aan een cadeaukaart. Je kunt zelf beslissen hoeveel geld je erop zet. Dit zorgt ervoor dat het een makkelijker cadeau is dan een specifieke game.