10. De Sims 4

Onderaan in onze lijst van 10 games die wij graag willen zien op de Nintendo Switch staat De Sims 4. De meeste mensen kennen De Sims wel en dat is ook logisch. De eerste game kwam namelijk al uit in 2000 en heeft sindsdien een grote fanbase. Fans houden ervan om uren te spenderen aan het maken van je personage om er vervolgens alles mee te kunnen doen wat je maar wilt. Alles is mogelijk in De Sims!

De Sims 4 is de laatste game van De Sims serie die is uitgebracht. De game verschilt nogal van zijn voorgangers, want er is een belangrijke nieuwe feature toegevoegd aan de game. Je sims kunnen nu emoties voelen en reageren op de omgeving. Als een sim bijvoorbeeld een nerd eigenschap heeft en hij niet genoeg videogames speelt, raakt hij geïrriteerd.

Gemoedstoestand van je sims veranderen

Hetzelfde geldt voor een sim die van het buitenleven houdt en continu binnen zit. Dit maakt de game net even een tandje realistischer dan voorheen. De gemoedstoestand van je sims hebben invloed op de omgeving. Zo heeft een verdrietige sim moeite om 's ochtends uit bed te komen of gaat hij agressief koken zodra hij boos is.

De Sims 4 is te vinden op allerlei platforms, zoals de PlayStation, Xbox en PC, maar ook op mobiel. Als er een spin-off versie van De Sims op mobiel te bespelen is, waarom zou dit dan ook niet kunnen op een Nintendo Switch? Wij zouden De Sims 4 graag willen zien als een van de 10 games op de Nintendo Switch.

De Sims 4 is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.