Zo volg je alles van de Summer Game Fest op XGN

News
woensdag, 07 juni 2023 om 14:00
summer game festf1683876251
Het is bijna zover: de grote Summer Game Fest Showcase met Geoff Keighley staat op het punt van beginnen! Natuurlijk volg je alle onthullingen en aankondigingen via XGN.nl en wij vertellen je alvast hoe.
Update: volg alles live via onze liveblog!
Het is bijna zover, de ruim twee uur durende Summer Game Fest showcase met Geoff Keighley belooft heel veel onthullingen en aankondigingen. Uiteraard is XGN.nl er bij. Wij vertellen je hoe je de showcase kan kijken en hoe je alle aankondigingen kan volgen.
De grote Summer Game Fest showcase start op 8 juni om 21:00 uur, dus is in Nederland prima te volgen. Wie de livestream wil volgen kan dit via YouTube doen en krijgt dan een stream voorgeschoteld met maximaal 4K beeldkwaliteit. De livestream is ook via Twitch te volgen.

Wat kunnen we verwachten tijdens de Summer Game Fest?

Natuurlijk houdt Geoff voor nu nog de kaarten tegen de borst en zullen de meeste grote onthullingen pas tijdens de livestream bekend worden. Wat we nu al wel weten, is dat in ieder geval Mortal Kombat 1 en Fortnite Wilds (hoofdstuk vier van Seizoen 3) getoond zullen worden.
Ook weten we dat de Summer Game Fest een stampvolle show zal zijn met bijdragen van meer dan veertig 'partners', waaronder eigenlijk alle grote publishers en (console)hardwareboeren: EA, Amazon Gaming, Epic Games, Steam, SEGA, Netflix, Square Enix, Sony, Microsoft, Ubisoft en nog veel meer.
Keighley heeft al gemeld dat we in ieder geval drie of vier grote verrassingen mogen verwachten. Daar houden we hem graag aan. Natuurlijk is de Summer Game Fest niet de enige showcase, de komende dagen kunnen we nog veel meer shows verwachten, waaronder uiteraard ook de Xbox + Bethesda Showcase.
Uiteraard is XGN.nl ook present tijdens de Summer Game Fest. Op onze site kan je de show volgen, maar ook via een liveblog alle onthullingen en trailers bekijken. Uiteraard zullen we apart aandacht besteden aan de grootste onthullingen tijdens de show. XGN.nl is dus ook tijdens de Summer Game Fest the place to be!

Populair Nieuws