Resident Evil Village wordt stuk groter dan Biohazard

News
maandag, 08 februari 2021 om 14:30
resident evil villagef1591910857
Resident Evil Village gaat aanzienlijk groter worden dan het voorgaande deel Biohazard, volgens ontwikkelaar Peter Fabiano. Alsof Biohazard nog niet lang genoeg duurde voor hoofdpersoon Ethan Winters.
In een interview met Official Playstation Magazine laat ontwikkelaar Peter Fabiano weten dat Resident Evil Village veel groter gaat worden dan Biohazard. Het zevende deel van de populaire franchise duurde ongeveer tien uur om uit te spelen, hoeveel langer het volgende deel gaat worden geeft Fabiano niet aan, maar reken op een flinke uitbreiding.
Van wat we tot nu toe gezien hebben van Resident Evil Village kunnen we ook zeggen dat de game niet alleen groter, maar ook meer actiegericht wordt dan Biohazard. Hoofdpersoon Ethan Winters lijkt een uitgebreid arsenaal aan wapens tot zijn beschikking te hebben. De verkoper uit Resident Evil 4 is ook terug om te zorgen dat Ethan altijd genoeg munitie en wapens beschikbaar heeft om de verschillende monsters te lijf te gaan.
resident evil villagef1611649683

Immersie staat voorop

Het lijkt erop dat je Resident Evil Village ook het beste op een PS5 kan spelen. De game heeft op de felbegeerde console nagenoeg geen laadtijden en krijgt steun van de 3D audio. Hierdoor krijg je volledige immersie in de wereld van Resident Evil Village. Laten we hierbij niet vergeten dat Biohazard ook al meer dan eng genoeg was en dat er dus geen reden is om het nog enger te maken, maar leef je uit Capcom.
Naast de langere speelduur, de toevoeging van meer actie en betere prestaties is er nog een hele grote reden om uit te kijken naar Resident Evil Village. We hebben het natuurlijk over Lady Dimitrescu, die 2,9 meter is en een belangrijke rol zal hebben in het verhaal. Het is bijna jammer dat we niet al in Biohazard werden achtervolgd door de grote vampierdame.

Populair Nieuws