Halo games komen mogelijk ook naar de Epic Games Store

News
maandag, 08 februari 2021 om 15:00
halo 4f1595242850
Het zou redelijk onverwachts zijn, maar Halo komt misschien naar de Epic Games Store. 343 Industries is er nogal vaag over, maar ze laten weten dat ze kijken naar een nieuw platform voor de bekende shooter games.
Het zou niet echt als een verrassing komen, zelfs al wil Microsoft vol inzetten op de Xbox Game Pass. Halo is namelijk ook gewoon op Steam te koop, dus lijkt het logisch dat de Epic Games Store nu ook volgt. 343 Industries heeft een update gepost en daarin zeggen ze dat ze kijken naar "maybe a new place and way to play". Aangezien de legendarische shooter al op nagenoeg ieder platform op PC te krijgen is, lijkt het erop dat ze het hier hebben over de Epic Games Store.
Vooral ook omdat het heel onlogisch zou zijn als Halo ineens zou verschijnen op de PlayStation 4 of 5. Of Halo ook echt naar de Epic Games Store komt is nog even een verrassing, een officiële aankondiging maken ze nu namelijk niet. Toch lijkt het erop dat het enige platform waar Halo momenteel nog uit kan komen de Epic Games Store is.
halo master chief collectionf1584710935

Nog even wachten op Infinite

Als Halo verschijnt op de Epic Games Store zou het fijn zijn voor veel gamers die de shooter nog nooit gespeeld hebben. 343 Industries zal een zo groot mogelijk publiek willen bereiken om ook Halo Infinite wat populairder te maken. We zullen alleen nog wel even moeten wachten op Infinite, de game is namelijk al meerdere keren vertraagd. Gelukkig houdt 343 Industries ons iedere week even op de hoogte waar ze zijn met de ontwikkeling van de langverwachte shooter.
Het is trouwens ook nog maar even de vraag hoe nuttig het nog is om Halo op de Epic Games Store te zetten. 343 Industries maakte namelijk vorig jaar al bekend dat het van plan is om de servers van oude Halo games op het einde van 2021 stop te zetten. Hier zullen ze waarschijnlijk nog wel een tweede keer over nadenken als Halo Infinite weer uitgesteld gaat worden. De fans moeten natuurlijk wel hun favoriete shooter kunnen spelen.

Populair Nieuws