Recente Returnal update heeft fatale gevolgen

News
donderdag, 06 mei 2021 om 14:00
returnalf1620287655
De nieuwste Returnal game is recentelijk uitgekomen en valt over het algemeen goed in de smaak bij gamers. Toch ging er in een recente Returnal update iets compleet mis, wat bij sommige mensen voor enorme problemen zorgde. Wat ging er mis bij deze patch?
In de PS5 game Returnal speel je als Selene. Zij is een astronaut die crasht op een onbekende planeet, waar zij er al snel alles aan doet om te ontsnappen. Toch is het levenscyclus op deze planeet een stuk anders dan hier op aarde. Zo kan Selene sterven op de planeet, maar wordt de cyclus hierdoor opnieuw opgestart waardoor zij weer tot leven komt en opnieuw op de dodelijke planeet terechtkomt. Hierdoor moet zij elke keer van tactiek veranderen en van wapen wisselen om hier ooit weg te komen en de vijanden op de planeet te verslaan.

Dit veroorzaakt de recente Returnal update

Vaak zijn nieuwe patches en updates er om de game te verbeteren. Zo was de nieuwe Returnal patch er om verschillende bugs op te lossen. Toch zorgde de update daar allesbehalve voor. Zo zorgde de patch dat spelers foutmeldingen kregen tijdens het spelen van de game. Ook zorgde de update ervoor dat gamers het spel opnieuw op moesten starten, een corrupte savefile kregen of zelfs hun savefile door de patch kwijtraakten.
Al snel haalde ontwikkelaar van Returnal Housemarque de patch offline, waardoor de game weer is teruggebracht naar de oudere versie. Mensen die slachtoffer zijn geworden van de foute patch, zijn genoodzaakt de game opnieuw te downloaden.