Deze films en series zijn snel te zien op myLum

Article
donderdag, 06 mei 2021 om 14:30
old tv 1149416 1920f1620239727
myLum is een minder bekende streamingdienst dan Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video, maar keuze aan series en films heeft de dienst genoeg. Er komen nu weer nieuwe titels aan op myLum die wellicht heel interessant kunnen zijn!

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo is een Duitse serie gebaseerd op de gelijknamige non-fictie bestseller uit 1978. De serie volgt zes tieners die meedogenloos vechten voor hun dromen van geluk en vrijheid, en daarbij denken alle andere problemen met school, ouders en andersdenkenden achter zich te laten. De serie geeft een sterk en heftig beeld weer van de Berlijnse drugs- en clubscene en zorgt voor verbluffende momenten. De trailer vind je hieronder.

The Salisbury Poisonings

In het kleine stadje Salisbury vinden de hulpdiensten Sergei en Yulia Skripal bewusteloos op een parkbank. In het ziekenhuis worden ze onderzocht, maar worstelen de artsen met het vaststellen van een diagnose. Dit is het begin van een waargebeurde ramp in 2018, waarin zenuwgas een enorme impact heeft op de lokale gemeenschap.

The Sister

Bewaar jij een geheim koste wat kost? Nathan leeft gelukkiger dan ooit en kan zich geen ander leven voorstellen, maar toch knaagt er iets. Een duistere nacht uit zijn verleden blijft hem continu achtervolgen. Wanneer Bob, een oude bekende, plotseling weer in beeld verschijnt, dreigt Nathan’s hele wereld uit elkaar te vallen en komen alle geheimen die Nathan stil heeft proberen te houden ineens aan het licht.

Josep

Josep is een animatiefilm van Aurel, die officieel werd geselecteerd voor het filmfestival van Cannes. Met behulp van prachtige beelden en een unieke stijl vertelt Aurel ons het waargebeurde verhaal van Josep Bartolí, een verzetsstrijder en tekenaar die tijdens het dictatoriale regime van Francisco Franco over Spanje in een concentratiekamp in Frankrijk terechtkomt.

Extra titels die bij myLum komen

Het blijft niet alleen bij de vier bovenstaande titels: er komt ook nog een klein extra lijstje bij op de streamingdienst. Verdere titels die op myLum komen zijn:
  • Le bureau
  • Camilla Lackbergs Lyckoviken
  • The Windermere Children
  • Snow Angels
  • We Are Who We Are
  • The Pleasure Principle
  • Heder seizoen 2
  • Sisterhood
  • The Restaurant 1951

Populair Nieuws