Komt er een PS5 Special Edition voor God of War Ragnarok?

News
zondag, 25 september 2022 om 15:00
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok is in aantocht en voor velen is de game nu al een potentiële Game of the Year. Sommige fans zouden dan ook misschien graag een PS5 Special Edition in het thema van de game zien. Maar komt er zo’n editie van de console?
De gedachte dat Sony misschien een speciale PS5 uit zou geven rondom God of War Ragnarok is zeker niet gek. De PS4 Pro kreeg bijvoorbeeld al een speciale uitgave ter ere van God of War (2018). De franchise is sowieso groot en populair genoeg voor een speciale uitvoering van de PS5.
Maar helaas voor fans komt er geen PS5 Special Edition voor God of War Ragnarok. Tenminste, er is er geen aangekondigd. Tot dusver heeft Sony sowieso nog geen speciale edities van de PlayStation 5 gemaakt. God of War was misschien een goede game geweest om dat patroon te doorbreken, maar helaas.

Wel God of War Ragnarok DualSense op komst

Dat wil niet zeggen dat je helemaal geen speciale hardware kunt krijgen van God of War. Tijdens een recente State of Play onthulde Sony namelijk een speciale DualSense controller voor de game. Deze kun je vanaf 27 september in de pre-order zetten.
De controller is uitgevoerd in wit en blauw en op het touchpad staan twee wolven afgebeeld. Het is het soort ontwerp dat je voorheen misschien bij een Special Edition console had gezien, maar dit keer is de controller apart verkrijgbaar. Het is in ieder geval goedkoper dan een hele console.
98b9c9041218a901161ab28ceef01e2105a90101 scaled1f1652800899

Hoe zit het met PS5 covers voor God of War Ragnarok?

Het moet overigens wel gezegd worden dat een speciale uitgave van de PS5 niet de enige optie hoeft te zijn om je console helemaal in Fimbulwinter-sferen te krijgen. De PS5 heeft tenslotte verwisselbare covers. Komen die er misschien in God of War-thema?
Zoals het er nu uitziet blijft het echt bij de controller. Op zich zou het kunnen dat covers relatief kort voor release nog worden onthuld. We vragen ons in dat geval alleen af waarom dat niet gewoon gelijktijdig met de DualSense gebeurd zou zijn. Hoe je het of wendt of keert, het ziet er naar uit dat we alle speciale hardware voor God of War Ragnarok al hebben gezien.

Collector’s Edition voor de game wel beschikbaar

God of War-fans die wat fysieke goodies willen hebben bij de nieuwe game staan niet helemaal droog. Er zijn wel speciale edities van de game aangekondigd. Het gaat om een Collector’s Edition en een nog luxere Jotnar Edition.
Deze vliegen alleen over de toonbank, dus als je nog geen pre-order hebt, kan het lastig worden om één van deze edities nog te bemachtigen. De actuele beschikbaarheid kun je hier controleren. Dat artikel werken we bij als we ergens voorraad zien. Je zou natuurlijk kunnen kijken of iemand er één doorverkoopt, maar dan moet je een goed gevulde spaarpot hebben.

Populair Nieuws

Laatste Reacties