Productie Stranger Things seizoen 5 eindelijk van start

News
dinsdag, 09 januari 2024 om 13:30
stranger things seizoen 5 castf1704800347
Fans wachten al een lange tijd op het nieuwe seizoen van Stranger Things. Netflix heeft nu bekendgemaakt dat de productie van seizoen 5 eindelijk van start is gegaan.
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix verscheen. Sindsdien wachten fans met smart op het vijfde en laatste seizoen van de populaire serie. Maar het is voor de makers niet makkelijk geweest met de problemen rondom het coronavirus, gevolgd door de schrijversstaking in Hollywood. Eigenlijk zou de productie van seizoen 5 namelijk al vorig jaar van start gaan.
Netflix heeft nu aangekondigd dat de productie van het laatste seizoen eindelijk van start is gegaan. Veel informatie heeft de streamingdienst daarnaast niet gedeeld over het nieuwe seizoen. Wel heeft het bedrijf een nieuwe foto van de cast getoond, inclusief een nieuw gezicht.
In seizoen 5 zal namelijk Linda Hamilton haar debuut maken. Welke rol de actrice, die beroemd werd als Sarah Connor in The Terminator-films, precies zal vertolken is niet bekend.

Nog niet het einde voor Stranger Things

Hoewel seizoen 5 het einde is voor Stranger Things, betekent dat nog niet dat The Duffer Brothers helemaal klaar zijn met de personages in Hawkins. De showrunners hebben namelijk in december onthuld dat er mogelijk spin-offs aankomen.
Het verhaal van de main cast zal wel ten einde komen in seizoen 5. Als er een spin-off komt, dan zal er een heel nieuwe ensemble cast worden aangetrokken.

Populair Nieuws