Netflix kondigt nóg meer Squid Game aan

News
maandag, 18 december 2023 om 13:00
squidgame unit 103 1280 1f1632989158
Squid Game werd in 2021 in heel korte tijd de meest bekeken Netflix-serie ooit. De streamingdienst kan de serie nu dan ook niet laten voor wat het is en heeft al heel wat toekomstplannen aangekondigd. Daar hoort ook een nieuwe game bij.
Wie graag meer wil zien van Squid Game wordt op het wenken bediend door Netflix. Naast de serie zelf is er nu ook de reality-serie Squid Game: The Challenge, waarin echte mensen Squid Game-achtige spelletjes doen om een enorm geldbedrag te winnen, maar dan zonder het risico op een vroege dood. Beide series krijgen ook een tweede seizoen.
Maar dat is niet genoeg, lijkt Netflix te denken. Het is namelijk aangekondigd dat het game-aanbod van de dienst ook wordt uitgebreid met Squid Game. Deze heeft nog geen titel of releasedatum, iets wat overigens ook geldt voor de nieuwe seizoenen van Squid Game en Squid Game: The Challenge.
Hoe de game zal werken is ook nog niet duidelijk. Het enige dat Netflix heeft aangekondigd is dat je je kan meten aan andere spelers in spelletjes uit de serie, maar dat lag natuurlijk enigszins voor de hand. Meer details zullen op termijn natuurlijk volgen.

Netflix komt met bijna honderd games

Overigens is Squid Game lang niet de enige game waar Netflix aan werkt. Er zijn zo’n 90 games in ontwikkeling die naar de streamingdienst komen. Een stuk of 10 daarvan worden gemaakt door Netflix’ eigen studio’s.

Populair Nieuws