'House of the Dragon heeft 4 seizoenen nodig'

News
woensdag, 12 oktober 2022 om 10:30
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
Het eerste seizoen van de HBO Max serie House of the Dragon zit er al bijna op, maar het lijkt erop dat er meer aan zit te komen. Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin heeft namelijk laten weten dat er mogelijk nog drie seizoenen uitkomen.
De Game of Thrones-schrijver heeft in zijn blog gezegd dat House of the Dragon vier seizoenen nodig gaat hebben om het verhaal af te ronden op HBO Max. De schrijver praat in zijn post eerst over American Football, maar uit daarna zijn enthousiasme over House of the Dragon. Aan het einde van de blog zegt hij dat de serie 10 afleveringen per seizoen heeft en er hierdoor vier seizoenen nodig gaan zijn om het hele verhaal van de Dance of the Dragon te vertellen. Als House of the Dragon 13 afleveringen per seizoen had zou het volgens Martin mogelijk zijn om het verhaal in minder seizoenen af te ronden, maar hij zegt dat het dan misschien te langdradig wordt.
De negende aflevering van House of the Dragon komt deze week uit. Er is tot nu toe alleen nog maar een seizoen 2 bevestigd door HBO Max. Het is dus nog even afwachten of de serie daadwerkelijk vier seizoenen gaat krijgen.

Is House of the Dragon een succes op HBO Max?

House of the Dragon doet het aardig goed op HBO Max. De serie had de tweede aflevering alweer meer kijkers dan bij de première en nu trekt het zelfs meer kijkers dan de Lord of the Rings serie 'The Rings of Power'. Er zijn dus genoeg redenen om de serie een kans te geven, vooral voor de Game of Thrones fans onder ons.

Populair Nieuws