Hideo Kojima documentaire nu te zien op Disney+

News
vrijdag, 23 februari 2024 om 13:30
death strandingf1572681718
Kojima">Hideo Kojima is een vaak opvallende figuur in de game-industrie. Hij is verantwoordelijk voor een aantal legendarische games en veel van zijn projecten zijn wat eigenzinnig. Een documentaire over de game-maker staat nu op Disney+.
Wanneer Hideo Kojima een project aankondigt zorgt dat vaak voor de nodige opgetrokken wenkbrauwen. De nieuwste Death Stranding 2 trailer had bijvoorbeeld wat aparte momenten en ook de onthullingen van OD en Physint riepen wat vragen op. Disney+ biedt nu een kijkje achter de schermen bij de game-maker.
De film Hideo Kojima: Connecting Worlds is namelijk nu te zien op de streamingdienst. Hierin is te zien hoe Kojima zijn eigen studio lanceert en Death Stranding maakt. De film duurt in totaal een uur.
In de documentaire komen de nodige grote namen aan het woord. Zo zijn onder andere Guillermo del Toro en Norman Reedus aan het woord. Ook de band Chvrches, die muziek maakte voor Death Stranding, komt aan bod.

Kojima-docu is van Kojima Productions

De vraag is hoe objectief de documentaire zal zijn over Kojima zelf. De film is namelijk een productie van zijn eigen bedrijf, Kojima Productions. Omdat het vrij zeldzaam is dat er überhaupt een kijkje achter de schermen bij de game-maker wordt gegeven, zal de film ongetwijfeld toch interessant zijn voor fans van Kojima’s werk.

Populair Nieuws