Gratis Ubisoft game krijgt grote update met cross-play

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 15:30
roller championsf1664971322
De gratis Ubisoft game Roller Champions is afgelopen mei uitgekomen. Nu is er in de game een nieuw seizoen van start gegaan, waarbij er een gewilde feature wordt toegevoegd: cross-play.
Het nieuwe seizoen van Roller Champions heeft de naam Dragon’s Way gekregen. Het thema van dit seizoen is vechtsporten en oude tradities uit Azië. Dit seizoen brengt drie nieuwe maps naar Roller Champions: de Bangkok Arena, Zen Temple en Dragon Temple. Ubisoft heeft voor de komende twee weken ook alleen deze drie nieuwe arena’s beschikbaar gemaakt, zodat spelers dit seizoen in volle glorie kunnen ervaren. Daarna komen de oude arena’s weer terug.
Verder heeft de Ubisoft game ook een nieuwe Roller Pass gekregen met maar liefst zestig tiers. In deze tiers speel je Aziatisch en vechtsport geïnspireerde outfits en emotes en meer vrij. Om progressie te maken in de Roller Pass geeft Ubisoft spelers elke week een andere modus of skatepark minigames.
Vanaf nu is ook cross-play beschikbaar in Roller Champions en is het dus mogelijk om samen met vrienden van andere platformen te spelen.

Ubisoft is druk bezig met nieuwe games

Ubisoft is de laatste tijd regelmatig in het nieuws aangezien het bedrijf veel projecten in de maak heeft. Zo is de release van Skull and Bones vorige week alweer uitgesteld en zitten er ook weer nieuwe Assassin’s Creed games en een Avatar game aan te komen.
Verder is er ook het één en ander bekend geworden over een nieuwe Splinter Cell game. Het is alleen nog even afwachten wanneer sommige van deze projecten uit gaan komen.