EA gaat de nieuwe Need for Speed morgen onthullen

News
woensdag, 05 oktober 2022 om 16:00
need for speed hot pursuit remasteredf1622534565
Het is al een tijdje bekend dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Need for Speed. Uitgever EA gaat de game nu eindelijk officieel onthullen op donderdag door middel van een trailer.
Lange tijd was Need for Speed dé franchise voor racefans. Sindsdien zijn er veel nieuwe games bijgekomen, maar EA kan nog altijd rekenen op een trouwe fanbase die niet kan wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe arcade racer.
Die fans hoeven gelukkig ook niet lang meer te wachten. Donderdag 6 oktober om 17:00 gaat EA namelijk de nieuwe Need for Speed officieel onthullen. Dat blijkt uit een YouTube video die al is klaargezet door EA.
Check hieronder de eerste trailer van de nieuwe Need for Speed:

Komt de nieuwe Need for Speed al snel?

Officieel is er nog niet veel bekend over de nieuwe Need for Speed. Wel zijn er de laatste tijd meerdere geruchten verschenen, die versterkt worden door de aankondiging op donderdag. De geruchten gingen namelijk gepaard met de voorspelling dat de onthulling snel zou volgen.
Naar verluidt hoeven we na de onthulling ook niet lang te wachten op de releasedatum. De nieuwe Need for Speed zou namelijk al op 2 december verschijnen, volgens de doorgaans goed ingelichte Tom Henderson en de mysterieuze The Snitch. Ook zal de game de naam Need for Speed Unbound gaan dragen.

Populair Nieuws