EA Sports FC 24 update maakt topspeler weer bruikbaar

News
donderdag, 12 oktober 2023 om 17:30
ea sports fc 24 haalandf1689331167
EA Sports FC 24 was niet helemaal vrij van problemen bij lancering. Er zijn dan ook al een paar updates verschenen. Een nieuwe lost eindelijk een groot probleem van de game op.
Nog voor lancering van EA Sports FC 24 werd al een bijzonder probleem geconstateerd. Spelers die de game in early access hadden, merkten namelijk dat de digitale versie van Ada Hegerberg steeds de bal kwijtraakte wanneer spelers een specifieke knop ingedrukt hielden. Hegerberg werd tijdelijk uit Ultimate Team gehaald, terwijl ze qua ranking juist een topspeler was.
Dat probleem is nu als het goed is opgelost. Je kunt Hegerberger dus weer gebruiken in je teams. Verder zijn er nog veel andere bugs opgelost. Ook zijn er enkele andere aanpassingen gemaakt.
Iets wat bijvoorbeeld de aandacht van veel fans trekt, is dat er iets is veranderd aan keepers. In sommige gevallen lieten die niet genoeg passie zien als ze vierden dat ze een bal hadden tegengehouden. Nu zijn ze, als het goed is, enthousiaster.

Niet iedereen blij met EA Sports FC 24 update

De update is overigens niet door iedereen even goed ontvangen. Dat komt vooral door een probleem dat niet is verholpen. Veel spelers vinden dat aggressieve pressing niet genoeg stamina kost voor AI-spelers. Sommige fans vermoeden zelfs dat sommige aanpassingen in deze update dat probleem alleen nog maar erger maken.

Populair Nieuws