Destiny 2-uitbreiding The Final Shape nu ook officieel uitgesteld

News
dinsdag, 28 november 2023 om 11:00
destiny 2 the final shape headerf1692782487
Er gingen al geruchten en nu blijkt dat die het bij het juiste eind hadden. Bungie heeft namelijk officieel bekendgemaakt dat Destiny 2-uitbreiding The Final Shape is uitgesteld.
Eerder dit jaar werd een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Destiny 2. Het zogeheten The Final Shape wordt een expansion waar veel spelers naar uitkijken, omdat het een lange saga moet afsluiten. Heel lang moesten spelers er ook niet op wachten, omdat de releasedatum werd vastgesteld op 27 februari 2024.
Eind oktober kwamen er alleen geruchten naar buiten dat The Final Shape intern was uitgesteld bij Bungie, evenals de release van de nieuwe game Marathon. Dat blijkt inderdaad het geval te zijn, want de ontwikkelaar heeft nu officieel bekendgemaakt dat de uitbreiding is uitgesteld.
In een blogpost maakt Bungie bekend dat spelers nu moeten wachten tot 4 juni 2024 voordat ze met The Final Shape aan de slag kunnen. De reden daarvoor is omdat er meer tijd nodig is om de uitbreiding ‘te krijgen zoals we die precies willen hebben’.

“The Final Shape is het hoogtepunt van de eerste tien jaar Destiny-verhalen en, voor alle Guardians, ontelbare uren die we samen hebben doorgebracht. We willen die reis in ere houden, dus we nemen de tijd die we nodig hebben om een nog grotere en gedurfdere visie af te leveren, een visie waarvan we hopen dat die nog jarenlang herinnerd en gekoesterd zal worden.”

Hoe zit het met andere content?

Bungie werkt al langere tijd met een release-schema, waarbij seizoenen precies worden uitgesmeerd tot de volgende uitbreiding of seizoen. Door het uitstel van The Final Shape lijkt er alleen ineens een flink gat te vallen in de kalender.
Bungie heeft daarom besloten om de Season of the Wish, dat vandaag van start gaat in Destiny 2, te verlengen tot aan de release van de uitbreiding in juni. Aangezien het seizoen en het toevoegen van nieuwe content gepland stond tot februari, zal Bungie meer content toevoegen aan het seizoen.

Populair Nieuws