Blizzard onthult Hearthstone Forged in the Barrens Expansion

News
maandag, 22 februari 2021 om 17:00
forged in the barrens 1f1614004880
Hearthstone is een van de populairste games van Blizzard. Tijdens het jaarlijkse Blizzcon event is er onthuld dat er een nieuwe Expansion Pack aan zit te komen, genaamd Forged in the Barrens. Wat kunnen we van deze Expansion verwachten?
Er is een geheel nieuwe Cinematic Trailer uitgebracht om Hearthstone's Forged in the Barrens te promoten tijdens Blizzcon 2021. De Expansion bevat Ranked Spells, tien legendarische mercenary minions en een Frenzy effect.
Je hebt twee opties voor een pre-purchase. Je kunt de normale bundel kopen voor 50 dollar. Deze bundel geeft je 60 card packs, twee legendes en de Hamuul card back. Je kunt ook de mega bundel kopen voor 80 dollar. In deze bundel kun je 80 card packs, vijf gouden card packs, twee forges, de Hamuul card back, de Runetotem Druid hero en Hearthstone Battleground voordelen verwachten.
Het verhaal van Hearthstone's nieuwe Expansion Pack ziet er als volgt uit:
forged in the barrens 2f1614005260

Volgende uitbreiding voor Hearthstone

Hearthstone is een free-to-play spel. De game is een kaartspel tussen twee mensen waarin je om de beurt kaarten moet trekken om de tegenstander te verslaan. Je hebt een eigen deck van 30 kaarten, met een held die een unieke kracht heeft. Ook heb je een gelimiteerd aantal Mana kristallen om minions en spreuken op te wekken om de tegenstander aan te vallen. Als je wint krijg je in-game goud, nieuwe kaarten en andere soorten prijzen.
Je kunt ook in Hearthstone zelf nieuwe packs of nieuwe kaarten kopen door in-game goud te spenderen of echt geld uit te geven om je eigen deck te upgraden. Je hebt in de game casual matches, maar ook competitieve wedstrijden en single-player avonturen. Hearthstone is een van Blizzard's meest populaire games. Mede doordat het gratis is, maar je kan ook flink in de game investeren om elke maand bovenaan de ladder te eindigen.