XGN.nl wenst iedereen een vrolijk pasen!

Article
zaterdag, 03 april 2021 om 17:00
xgn wenst iedereen een heel fijn pasen 88422f1680794331
Het is weer bijna Pasen en dat betekent extra vrije tijd! Na het prachtige weer van de laatste dagen doet de temperatuur een stapje terug, maar dat verhindert ons niet om te genieten van een heerlijk paasontbijtje, brunch of eieren zoeken in de tuin! De redactie jullie een vrolijk Pasen toe!

Eieren zoeken in films, series en games, deals scoren en bingen maar!

Natuurlijk ga je eerst in de tuin of op balkon kijken waar de paashaas dit jaar de eieren verstopt heeft, maar daarna kan je digitaal gewoon verder zoeken, bijvoorbeeld naar de easter eggs die verstopt zitten in films op Disney+! Maar ook in Stranger Things op Netflix kan je leuke paaseitjes vinden. Maar vergeet vooral ook niet te kijken naar de nieuwe aflevering van Falcon and the Winter Soldier op Disney+, of een van de vele nieuwe STAR toevoegingen.
Mocht je de nieuwe co-op game It Takes Two aangeschaft hebben, ook in die game zitten leuke easter eggs verstopt die het zoeken waard zijn. heb je nog geen keuze kunnen maken, dan zijn deze games deals voor Playstation, Xbox en Switch misschien wat voor jou. Ook is dit de uitgelezen tijd om je digitale collectie op de Vita nog eventjes op orde te brengen, voordat de Store dicht gaat! Niet genoeg games in huis maar ook geen geld? Dan kan je als PlayStation bezitter de tien Play at Home games gratis downloaden. Nog meer gratis: Xbox heeft zijn Live hernoemd naar Xbox Network en heeft het online gamen voor F2P games gratis gemaakt! Game on dus met Fortnite en Call of Duty Warzone!
Maar vergeet niet om tussen al dat gamen en streamen ook je familie of vrienden eventjes gedag te zeggen. Op bezoek mag nog steeds beperkt, maar een (video)belletje doet wonderen!
Geniet van de vrije tijd en (op gepaste afstand) van elkaar!
Prettige paasdagen!

Populair Nieuws