Xbox One X kopen? Hier is de console nog beschikbaar!

Article
maandag, 11 januari 2021 om 14:00
xbox one x deal flinke korting op 4k 132316 1
Met de introductie van de Xbox Series S en Xbox Series X lijken de vorige generatie consoles niet meer relevant te zijn. Toch zijn er nog genoeg mensen die een Xbox One X willen kopen, of het nu voor de collectie is of voor een 4K console voor een prikkie. Wil je er alleen nog eentje kopen, dan moet je er wel snel bij zijn.
Voor veel mensen is een nieuwe generatie consoles een buitenkansje. Normaal is het dan namelijk het moment waarop de prijs van de oude consoles naar beneden keldert en de beschikbaarheid omhoog schiet. Iedereen wil immers zijn of haar handen krijgen op de gloednieuwe console.
In het geval van de Xbox One X is dat alleen niet helemaal het geval. Al in juli heeft Microsoft aangekondigd dat het de productie van de console heeft stopgezet, om zich klaar te maken voor de lancering van de Xbox Series X en S. Dat is ook nodig geweest, zo blijkt uit de voorraden van de next-gen consoles op het moment. Volgens Microsoft was er natuurlijk nog wel een voorraad aan beschikbare Xbox One X consoles, maar die begint nu snel te slinken. Wil je dan ook nog een Xbox One X scoren, dan moet je er snel bij zijn. Op deze plekken kan je nog de console kopen:

Waarom zou je nog een Xbox One X kopen?

Het bestaan van de vorige generatie consoles zal volgens velen obsolete zijn. Helemaal dankzij backwards compatibility, waarmee titels van oude consoles ook gewoon te spelen zijn op de Xbox Series X en S. Toch zijn er nog een aantal redenen om een Xbox One X in huis te halen. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg verzamelaars die hun collectie compleet willen maken en dat kan natuurlijk niet zonder ‘Project Scorpio’.
Anderzijds is de Xbox One X ook de goedkoopste 4K console die Microsoft in haar gelederen heeft. De Xbox Series S kan je nu wel voor ongeveer dezelfde prijs in huis halen, maar die next-gen console is niet in staat om 4K beelden op je scherm te toveren. De Series S heeft namelijk een maximale output van 1440p. En voor de Xbox Series X moet je flink wat meer euro’s neerleggen, wachten tot de volgende voorraad beschikbaar is en hopen dat je er eentje kan kopen. Wil je dus de goedkoopste 4K console in huis halen, dan is de Xbox One X de juiste keuze - totdat de voorraad voorgoed op is. Daarnaast speelt deze spelcomputer ook games en films af, als je nog schijfjes in huis hebt.

Populair Nieuws