Top 10 slechtste Overwatch epic en legendary skins

Article
zaterdag, 21 januari 2017 om 11:06
xgn google image
Iedereen heeft wel zijn favoriete Overwatch karakter en ze zien er allemaal gaaf uit. Maar uiteraard wil iedereen de optie om wat variatie te creëren in de game en dat doen we met skins. Maar deze zijn niet allemaal even mooi, of kloppen gewoon niet. Check hier de top 10 slechtste Overwatch epic en legendary skins.
Overwatch vraagt veel skills en het beklimmen van de ladders in competitive modus is ook een ongelooflijke klus. Het kan ook frustrerend zijn als je dan voor de zoveelste keer een potje verliest omdat je bij rare figuren in een team wordt geplaatst die allemaal defense karakters kiezen terwijl je moet aanvallen. Dan is er eens in de zoveel tijd dat ene lichtpuntje dat je verlies weer een beetje beter kan maken: lootboxes.
Een lootbox ontvang je wanneer je een level omhoog gaat, wanneer je drie potjes wint in de Arcade mode, af en toe als geschenk van Blizzard of als je er geld voor neerlegt. In deze lootboxes zit vaak troep zoals sprays die je waarschijnlijk al hebt, of de zoveelste profile icon waar je werkelijk waar helemaal niets mee doet. Maar soms komt er ook goud uit, waar je dingen mee kan kopen zoals skins!

De slechtste Overwatch epic en legendary skins

Totdat er ineens een oranje gekleurd voorwerp uit je lootbox schiet, een legendary skin! Legendary skins zijn zeldzame alternatieven op het uiterlijk van je Overwatch helden. In Overwatch begin je met de 'default skins', dan krijg je de kleuren variaties. Vervolgens zijn er nog 'epic skins' en als laatste de legendary skins. Sommigen van deze skins zijn totaal niet mooi of kloppend en behoren daarom ook niet tot de categorie "epic of legendary", vooral omdat deze skins ontzettend duur zijn om te kopen. Dit zijn de 10 slechtste Overwatch epic en legendary skins.
Hoe slecht de skins zijn hebben we gebaseerd op het thema van de skin en persoonlijke voorkeur. Maar ook op hoe goed de skin ontworpen is dus tot in hoeverre hij afwijkt van de default skin, want originaliteit is belangrijk.

10. Ana: Captain Amari

Elke Overwatch karakter kan kiezen uit een aantal soorten epic en legendary skins, elk van deze soort heeft twee kleuren variaties.
In dit geval is het gewoon het beste uit het slechtste halen, je vindt de skin misschien lelijk maar je krijgt hem misschien nog wel in je favoriete kleur. Dit is ook het geval bij de skins van Ana. Captain Amari en Horus zijn namelijk twee vrij saaie skins die veel waard zijn terwijl ze eigenlijk niet zo mooi zijn.
103586

9. D.Va: B.Va

Vat het niet verkeerd op, smaken verschillen natuurlijk. En deze skin van D.Va is niet per definitie lelijk, maar hij komt veel te veel overeen met de standaard skin. Dus dan komt het er op neer dat deze skins van D.Va gelabeld zijn in de kleur oranje, maar de skin zelf valt tijdens gevechten totaal niet op want hij lijkt te veel op de standaard skin. Dan zijn de epic skins van D.Va eigenlijk nog een stuk mooier.
Naast haar mech ziet D.Va zelf er in deze skins een stuk lomper uit dan de default skin versie. En veel D.Va spelers spenderen nog weleens tijd in een gevecht zonder hun mech, het is wel fijn om er dan tenminste tof uit te zien.
103588

8. Pharah: Raptorion

De Raptorion skin van Pharah ziet er mooi uit, alleen de kleur verpest de skin. Door de kleur ziet hij er al snel saai uit en behoort daarom eigenlijk niet tot de legendarische skins. De andere kleuren variatie van deze skin ziet er wel heel tof uit, als Blizzard nou iets gekker zou doen met verschillende kleuren combinaties zou dat al een heel verschil maken.
103592

7. Sombra: Augmented

Wederom moet je ons niet verkeerd begrijpen, de skin ziet er mooi uit. Maar het is de categorie "legendary" gewoon echt niet waardig. Exact hetzelfde pak, maar dan met een ander kleurtje en een ander kapsel. Waarom moet de skin zo saai zijn?
Het is gewoon lastig te begrijpen dat Blizzard de skin in de game legendary noemt terwijl deze skin simpelweg een nieuw kleurtje krijgt en een ander kapsel. Niet wat we gewend zijn van de prachtige outfits uit bijvoorbeeld World of Warcraft.
103594

6. Lúcio: Slapshot

Niet schrikken! De skin ziet er gewoon tof uit, maar het lijkt net alsof Lúcio op het allerlaatste moment nog verkeerde aanpassingen heeft gekregen voordat Overwatch uit kwam. Hij is Braziliaans, maar mist het accent volledig. Daarnaast is het een hockey skin, deze is waarschijnlijk gebaseerd op het feit dat hij normaal gebruik maakt van rollerskates.
Het had beter geweest als Blizzard een ander thema voor hem bedacht had, of als Lúcio Canadees was geweest. Het hangt op deze manier gewoon niet goed samen.
103610

5. Soldier 76: Commando 76

Een camo outfit en wat schmink is het enige wat deze legendary skin ons brengt. Waar zijn de kogelriemen? En we missen nog een bad-ass helm. Deze skin is te makkelijk om een legendary te zijn, de originaliteit mist. Waarom komt Blizzard niet met toffe maskers zoals we die kennen uit bijvoorbeeld "Army of Two"? Er mist nog iets, de skin is nog niet af.
103611

4. Winston: Undersea

De Undersea skin van Winston is een kleuren variatie op zijn standaard skin. Het is gewoon lastig te begrijpen dat er zo weinig verschil zit tussen de standaard skin, en een legendary. De helm is veranderd naar een soort duikershelm en hij heeft een zuurstoftank op zijn rug. Er is niks speciaals aan.
We zijn hier wel benieuwd wanneer Blizzard komt met een nieuwe rits aan skins. Tuurlijk is het grotendeels afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, maar het is wel hoog tijd dat Blizzard met skins komt die niet zoveel lijken op de standaard en een totaal ander thema bedenken voor zijn helden.
103612

3. Tracer: Summer Games skins

Een aantal seizoen skins zijn al niet zo aantrekkelijk, maar de Summer Games skins zijn wel erg teleurstellend. Het thema is leuk, zomerachtig wat bij de Summer Games past. De skins zijn niet verschrikkelijk, maar 3000 goud? Daar kan je drie veel mooiere skins van kopen. De enige meerwaarde die deze skins hebben is dat je ze niet het hele jaar door kan halen.
103613

2. Zarya: Cybergoth

Het idee achter de Cybergoth skin is erg tof en het pas ook wel bij Zarya. Maar ze komt niet eens in de buurt van een Cybergothic. De goggles en synthetische dreadlocks missen en de skin beschikt over veel te weinig kleuren.
Het enige wat deze skin heeft is een paar spijkers op haar schouders, wat leren armbanden met studs en zwarte laarzen. De skin is nog lang niet af.
103616

1. Mei: Mei-erry

Dat de kerstmis skin van Mei niet geliefd is, is inmiddels wel algemeen bekend. En het is ook niet zo gek, want het is een legendary skin van 3000 goud waarvan de enige toevoeging de kerstmuts is. Voor de rest heeft haar pak het wel goed voor elkaar om de kerstsfeer naar voren te brengen, maar meer dan dat is het niet.
3000 goud heb je niet zomaar bij elkaar gespaard en zeker niet als een evenement als deze zo kort van te voren wordt aangekondigd.
De enige hele toffe toevoeging van deze skin is haar cryo-freeze abillity waardoor ze verandert in een grote sneeuwpop met een kerstmuts in plaats van een blok ijs.
Wil je meer weten van de game? Check dan onze Overwatch Review!

Populair Nieuws