Red Dead Redemption 2 cheats voor de valsspelende cowboy

Article
maandag, 29 oktober 2018 om 16:39
xgn google image
Red Dead Redemption 2 zou geen Rockstar game zijn als het niet vol zat met allerlei cheats om moeilijke dingen snel te bereiken. Want zeg nou zelf: De ultieme outlaw heeft helemaal geen bankovervallen of treinberovering nodig voor een extra zak duiten, maar gebruikt gewoon ouderwets cheat codes!

Waar vind je de cheats?

Waar je in het verleden nog een paar uitgeprinte A4’tjes had vol met ingewikkelde knoppencombinaties, is het gebruiken van cheats anno 2018 een stuk makkelijker. Om bij de cheats in Red Dead Redemption 2 te komen is dit dan ook niet nodig.
Ga eerst naar het startmenu via Option op PlayStation 4, of Menu op Xbox One en druk op ‘Settings’. Kies vervolgens voor het cheatmenu door op PlayStation 4 het Driehoekje te drukken en op Xbox One de Y-knop. Ta-da! Je bent bij het cheatmenu beland, al kan het zijn dat hier in eerste instantie niet veel te beleven is omdat veel van de cheats grijs gemaakt zijn. Hoe speel je ze vrij?
In tegenstelling tot het oude systeem moet je voor de cheats in Red Dead Redemption 2 een aantal zinnen invullen. Dit doe je door in het cheatmenu nogmaals op driehoekje (PS4) of Y (Xbox One) te drukken, waarna je een specifieke zin moet invullen. Soms kan dit alleen als je een specifieke krant gekocht hebt; check het overzicht op de volgende pagina een overzicht van de cheats en wat je er voor moet doen.

Alle Red Dead Redemption 2 cheats

Op deze pagina vind je het overzicht van de cheats. Voor je ze als een malle cowboy gaat invullen moeten wij je wel een kleine waarschuwing geven. Als je cheats gebruikt verdien je op die savegame geen trophies of achievements meer. Zorg er dus voor dat je een nieuwe savegame aanmaakt om op terug te vallen als je weer verder wil gaan met het verhaal.
Cheat naam Wat doet het? Wat heb je nodig?
Abundance is the dullest desire Infinite Ammo Krant: New Hanover Gazette No. 27, te koop in Valentine in Chapter 2
A simple life, a beautiful death Een arsenaal aan simpele wapens
A fool on command Meteen dronken worden
Balance. All is balance Maakt de Honor meter neutraal
Better than my dog Je paard vanaf elke afstand naar je toe laten komen
Greed is American Virtue Geeft je de Pump-Action Shotgun, Bolt Action Rifle, Mauser Pistol en Semi-Automatic Pistol Krant: Na de missie 'Advertising, the New American Art' in Chapter 3
I shall be better Zet je Dead Eye skill naar Level 3
I seek and I find Zet je Dead Eye skill naar Level 5
Death is silence Geeft je een Machete, Throwing, Improved en Poison Knives, Tomahawks en Homing Tomahawks.
You long for sight and see nothing Geeft de gehele map weer Krant: Na de missie 'Blood Feuds, Ancient and Modern' in Chapter 3
Vanity. All is vanity Speel alle outfits vrij
Virtue Unearned is not virtue Laat de Honor meter stijgen Krant: Na de missie 'Urban Pleasures' in Chapter 4
The lucky be strong evermore Oneindig veel Stamina Krant: Na het voltooien van Chapter 5
You flourish before you die Vult de Health, Stamina en Dead Eye meters
You Seek More Than The World Offers Vult de Health, Stamina en Dead Eye meters en geeft Fortify effect Krant: Na de missie 'The King's Son' in Chapter 6
Run! Run! Run! Spawn een Race Horse
You are a beast built for war Spawn een War Horse Krant: na de gebeurtenissen in de Epilogue
Keep your dreams simple Spawn een wagen met een paard
Would you be happier as a clown? Spawn een circuswagen Krant: na de gebeurtenissen in de Epilogue
You want punishment Laat je Wanted niveau stijgen
You want freedom Laat je Wanted niveau dalen
Er zijn meer cheats dan deze beschikbaar in de game, maar ze zijn nog niet ontdekt. Wij zullen dit artikel aanvullen met nieuwe cheat codes zodra deze bekend worden. Houd dus de site goed in de gaten en laat het weten als jullie ook nieuwe cheats vinden in Red Dead Redemption 2!
Red Dead Redemption is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Lees ook onze Red Dead Redemption 2 Review om erachter te komen waarom deze game een waar meesterwerk is.

Populair Nieuws