Pokemon GO Features - Word een Pokemon trainer!

Article
zondag, 10 juli 2016 om 17:35
xgn google image
Pokemon GO is officieel uit op sommige delen van de wereld. In Nederland helaas nog niet, maar dat weerhoud mensen er niet van om via een andere weg al met de game aan de slag te gaan. Als je de Pokemon GO app hebt, kan je aan de slag met al deze Pokemon GO Features.
Pokemon GO is in Nederland nog niet officieel uit, maar toch zijn er al opties die je de mogelijkheid bieden om de app op Android of iPhone te downloaden. Het voornaamste doel van het spel is natuurlijk om zoveel mogelijk Pokemon te vangen en jezelf verder te ontwikkelen als Pokemon trainer. Je kan dit op eigen kracht doen, maar ook met het gebruik van de Pokemon shop en microtransacties. Pokemon GO Items maken je leven als trainer makkelijker, maar het gaat niet alleen om Pokemon vangen, er zijn namelijk veel meer Pokemon GO Features. Welke dat zijn, lees je hier.
Pokemon GO Features 3

Pokemon GO Features - Pokemon vangen en evolueren

Pokemon vangen is natuurlijk het allerbelangrijkste in iedere Pokemon game. Je wilt een zo compleet mogelijke Pokedex hebben en uiteraard de eerste zijn die ze allemaal gevangen heeft. In Pokemon GO is dat niet anders. Om dit voor elkaar te krijgen, ga je als speler buiten op zoek naar wilde Pokemon.
De Pokemon verschijnen willekeurig op je telefoon. Nou ja, niet volledig willekeurig, want water Pokemon vind je dichtbij water en bepaalde 'spook'Pokemon zul je alleen 's nachts treffen, zoals een Gengar. Je moet er dus wel echt wat voor doen om ze allemaal te verzamelen. Als je er één getroffen hebt, kan je deze vangen met één van je Pokeballs die je bij het begin van het spel krijgt of in de Pokeshop kunt aanschaffen.
Je vangt deze door op het goede moment over je beeld te swipen,alsof je de bal daadwerkelijk gooit. Heb je een Pokemon succesvol weten te vangen dan krijg je als trainer XP voor deze actie. Bij een X-aantal XP ga je een level omhoog. Dit zorgt er voor dat je sterkere Pokemon kunt vangen en nieuwe Pokemon GO items krijgt om je verder te helpen in je avontuur.
Met het vangen en wegdoen van Pokemon verdien je ook 'candy'. Als je hier voldoende van hebt verzameld, kan je Pokemon laten evolueren. Dat spannende moment dat je ongetwijfeld kent uit één van de Pokemon games.

Eieren broeden

Je kunt er ook voor kiezen om je Pokemon uit te broeden. Eieren die je toevalligerwijs bij Pokestops vindt of krijgt doordat je een hoger level wordt, kan je namelijk in de Egg Incubator, die je aan het begin van je reis hebt gekregen, stoppen. Als je vijf kilometer loopt dan zal het ei uitkomen en kan je opnieuw een Pokemon aan je collectie toevoegen.
94468

Pokemon Gyms overnemen en behouden

Heb je een goede eerste selectie aan Pokemon gevangen, dan kan het goed zijn dat je level 5 hebt bereikt als Pokemon trainer. Dit is het moment dat je je kan aansluiten bij een team. Je kan hierbij kiezen uit drie teams, te weten: Mystic, Instinct en Valor. Vervolgens kan je een gym bezetten of overnemen.
Je kan dit met willekeurige mensen doen, maar leuker nog is samen met je vrienden een team te vormen en belangrijke locaties, die dienen als gym, over te nemen. Je wijst vervolgens samen met vrienden een aantal Pokemon toe aan deze gym. Andere teams kunnen op hun beurt de gym 'aanvallen' met hun eigen Pokemon om het aantal prestigepunten van de gym te verminderen. Slagen zij hierin dan kunnen ze op hun beurt de gym overnemen tot een andere uitdager zich voordoet. Het is dus ontzettend belangrijk dat je samen met vrienden een hecht team vormt om alle gyms uit je regio in handen te krijgen, maar vooral te houden.

Pokeshop

Heb je hulp nodig? Of ben je gewoon hopeloos verslaafd geraakt aan deze nieuwe Pokemon hype, dan kan je in de Pokeshop de nodige euro's uitgeven. Hierin vind je verschillende items die jouw avontuur op verschillende manieren vergemakkelijken. Je moet hierbij denken aan extra Pokeballs om nog sneller je Pokedex vol te krijgen, of een upgrade van je rugzak zodat je nog meer Pokemon GO Items bij je kan dragen. Een volledig overzicht hebben wij voor je in onze Pokemon GO Items special uiteengezet.
94469

Je trainer personaliseren

Uiteraard wil je je niet alleen onderscheiden in het aantal Pokemon dat je hebt. Je wilt je ook onderscheiden in je voorkomen. Gelukkig kan dit ook allemaal met Pokemon GO en kan je de nodige visuele modificaties aan je avatar doen. Zo kan je er voor kiezen om het lieve meisje te zijn, zodat spelers je wellicht onderschatten of juist de stoere macho uithangen.
Je avatar is namelijk niet alleen zichtbaar op je profielpagina, maar wordt ook zichtbaar als uitdagers jouw gym betreden. Pokemon GO biedt een aantal kledingstukken en haardrachten voor jou om uit te kiezen. Zo kan je altijd zorgen dat je als jezelf speelt... of juist niet.
Pokemon GO Features

Foto's maken

Ben je net in de stad van de liefde, onder de Eiffeltoren in Parijs, verschijnt er een Jigglypuff. Of lig je lekker de zonnen op het strand en komt er een dikke Kingsler op je af gelopen. Deze momenten zijn schaars en gelukkig hebben ze bij Niantic en Nintendo daar ook een oplossing voor. Je kunt namelijk de camerafuntie in Pokemon GO activeren, zo kan je speciale momenten vastleggen met de echte wereld op de achtergrond. Zo krijgen je vakantiekiekjes ineens een heel nieuwe lading met een zeldzame Pokemon erop.
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

Populair Nieuws