Dreams

Dreams werd op de E3 2015 onthuld en wordt ontwikkeld door Media Molecule. Deze studio was eerder verantwoordelijk voor de LittleBigPlanet serie en maakt met deze nieuwe game een uitstapje naar dromenland. In dreams speel je als een 'imp' die de wereld om zich heen kan aanpassen, nieuwe dingen kan maken en dingen laten vervormen. Deze imp kun je zelf ook aanpassen en je kunt ook de emoties van je imp beïnvloeden.

De imp kan andere personages uit de game overnemen, waardoor je als speler de controle over ze krijgt. De game speelt zich af in bepaalde levels die van elkaar gescheiden worden door dromen. Deze dromen staan met elkaar in verbinding en zo kun je tussen de levels reizen. Als speler kom je verschillende puzzels tegen die je moet oplossen met behulp van de imp en de personages die hij overneemt.

Spelers kunnen hun eigen level maken en deze vervolgens online delen. Dreams heeft ook een co-op multiplayer modus waarmee je samen met je vrienden door de levels kunt gaan. Dreams kun je zowel met je Dualshock-4 controller als met de PlayStation Move controllers spelen. Wij hopen zeker dat deze game een plekje krijgt in de persconferentie van Sony op de E3 2017 en dat weer meer informatie over deze game krijgen.