Of je nu op zoek bent naar de Japanse Dark Souls-achtige game of de simpele LEGO-games, ze zijn allemaal in de aanbieding. Met meer dan 700 aanbiedingen is er genoeg om uit te kiezen, maar dat aantal is genoeg om duizelig van te worden. Daarom hebben we de beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want de aanbiedingen lopen maar tot en met 23 augustus.

10. Nioh Complete Edition (24,99 euro)

Laten we met de beste PlayStation Store deals direct maar met de deur in huis vallen, want de Nioh Complete Edition is zeker een goede deal. De game is pas een jaar oud, maar nu al voor minder dan de helft van de prijs te vinden. Je zou zeggen dat dit op zichzelf niet zo’n goede deal is, maar dan vergis je je.

Het gaat hier namelijk om de complete editie en dat betekent dat er nog vele extra’s zijn. De drie uitbreidingen zitten namelijk ook in deze editie, waardoor je nog veel meer tijd in de game kunt steken. Je hebt in één klap simpelweg alles wat er van Nioh is uitgekomen en dat is een deal die je niet aan je voorbij kunt laten gaan.