Zombies lijken terug in Call of Duty Modern Warfare 3

News
donderdag, 17 augustus 2023 om 9:00
modern warfare 3f1691481546
De volledige onthulling van Call of Duty Modern Warfare 3 moet nog komen, maar er worden al hier en daar wat details gedeeld. Spelers kunnen namelijk SMS berichten ontvangen van een speciaal telefoonnummer. Eén van de berichten die je kunt krijgen lijkt de terugkeer van een Zombies-modus te bevestigen.
Je kunt het in Call of Duty opnemen tegen terroristen en nazi’s, maar een horde zombies voor de afwisseling is ook een optie. Sterker nog, de Zombies-modus is in veel games één van de meest geliefde modi. Helaas waren er geen zombies van de partij in Call of Duty Modern Warfare 2.
Maar het lijkt erop dat ze weer terug zijn in Modern Warfare 3. Spelers die berichten sturen aan het onbekende nummer dat onlangs door Activision werd gedeeld, zijn erachter gekomen dat wanneer je dat nummer een bericht met het woord zombies stuurt, je een audiobericht terugkrijgt. Daarin zijn de nodige zombie-geluiden te horen.
Je hoeft niet door heel veel hoepels te springen om dat op te vatten als bevestiging dat er een Zombies-modus in de game zit. Op dezelfde manier werd eerder deze week ook al bevestigd dat er een geliefde feature van de minimap weer terugkomt in Modern Warfare 3. Mogelijk is er nog meer te achterhalen via deze SMS-berichten.

Wanneer verschijnt Modern Warfare 3?

Meer duidelijkheid over de content van Modern Warfare 3 laat niet lang meer op zich wachten. Op 17 augustus wordt de game namelijk uit de doeken gedaan in Warzone. De game verschijnt vervolgens op 10 november, maar voor die tijd zijn er hoogstwaarschijnlijk bèta's te spelen.