WW2 docu Behind Enemy Lines nu te kijken op Bevrijdingsdag!

News
woensdag, 05 mei 2021 om 13:30
pexels veronika valdova 930711f1620212353
De verschrikking die de wereld had meegemaakt in de Tweede Wereldoorlog vond tientallen jaren geleden plaats. Toch herdenken we elk jaar de slachtoffers en vieren we elk jaar onze vrijheid op Bevrijdingsdag. Nu staat Ziggo GO WW2 documentaire Behind Enemy Lines op de dienst, waar deze verschrikkingen centraal staan.
Er zijn, na de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog, een hoop films en documentaires gemaakt over deze gruwelijke gebeurtenissen. Nu kan je een hoop van dit soort docu’s en films zien op TV of op streamingdiensten. Ziggo GO heeft ook een bijdrage hierin. Zo biedt de dienst nu een heftige National Geographic documentaire aan waardoor je de Tweede Wereldoorlog in een heel andere daglicht gaat zien.

Hier gaat Behind Enemy Lines over

De Ziggo GO WW2 documentaire heet Inside World War II: Behind Enemy Lines. Deze is ontwikkeld door National Geographic en neemt je naar de verschrikkelijke gebeurtenissen van WW2. Zo kun je in de docu ooggetuigen verslag zien doen van de verschrikkingen en heldendaden die plaatsvonden op Europees grondgebied tijdens de dodelijke oorlog. Alhoewel het een indrukwekkende documentaire is, kan het schokkende beelden bevatten.
Naast deze Ziggo GO WW2 documentaire, staan er ook een aantal andere docu’s en films op de dienst die je op Bevrijdingsdag kan kijken, zoals D-Day: The Untold Stories, Dunkirk, The Last Vermeer en Memories of D-Day.