Waar kun je de Splatoon 3 Switch OLED nog kopen?

News
vrijdag, 26 augustus 2022 om 13:00
Een special edition console is mooi om te hebben. Het nadeel is alleen dat ze vaak nogal snel over de toonbank gaan. Ook de Switch OLED van Splatoon 3 is bijna overal weg, maar hier kun je hem nog kopen!
Als je lang getwijfeld hebt over de Splatoon 3 Switch OLED en vandaag toch maar bent gaan zitten om hem te bestellen heb je waarschijnlijk een tegenvaller te verwerken gehad. De console overal uitverkocht, of zo lijkt het. Gelukkig zijn er nog een paar plekken waar je de console kunt kopen.

Bestel hier de Splatoon 3 Switch OLED!

Er zijn nog een paar plekken waar je de Splatoon 3 Switch OLED online kunt bestellen. Het zijn alleen niet altijd de eerste winkels waar je aan denkt. Hieronder zetten we ze op een rij.
Let er wel op dat MediaMarkt moeite lijkt te hebben om de console op tijd te leveren. Hoewel hij daar dus op voorraad is, kan het zijn dat je wat langer moet wachten dan je verwacht. Over de andere winkels hebben we geen dergelijke klachten gehoord.
Splatoon 3 zelf verschijnt trouwens pas over 2 weken, op 9 september. Het is wel handig om voor die tijd je console in huis te hebben, want dan kun je hem helemaal ingesteld hebben op het moment dat de game uitkomt. Overigens kun je de game dit weekend al uitproberen, wat je misschien nog net in stijl kunt doen als je snel bent met het bestellen van de Switch.