Van wie was de befaamde Game of Thrones seizoen 8 koffiebeker?

News
maandag, 14 juni 2021 om 10:00
game of thrones danyf1638126606
Alhoewel het Game of Thrones in 2019 is geëindigd met een ietwat controversieel einde volgens velen, wordt vrijwel dagelijks gepraat over deze serie. Ook wordt er nog steeds gepraat over de beroemde Game of Thrones seizoen 8 koffiebeker die kort te zien was in aflevering vier. Daenerys-actrice Emilia Clarke heeft recentelijk de brandende vraag beantwoord van wie dit kopje koffie nou was.
Tijdens Skimm’s Texting With vertelt Emilia Clarke over haar carrière tijdens Game of Thrones, maar beantwoordde ze ook de vraag van wie het beroemde kopje koffie was in Game of Thrones seizoen 8, die er later uit werd gehaald nadat kijkers aangaven dat dit nog steeds te zien was. Clarke geeft aan dat het niet van haar was, maar dat ze naar Dan Weiss kijkt. Dit wijst erop dat de koffiebeker van hem was.
Dan Weiss is co-scenarioschrijver en uitvoerend producent van Game of Thrones, samen met David Benioff. De producent liet in het boek Fire Cannot Kill a Dragon van James Hibberd weten dat hij en David Bennioff het niet konden geloven dat het kopje koffie nog steeds in de GOT-scène te zien was, waardoor zij eerst dachten dat ze in de maling genomen werden. Uiteindelijk kwamen de producenten erachter dat dit er werkelijk in zat, waardoor het er snel uit gephotoshopt werd.
Kijk hieronder de scène waar de Game of Thrones seizoen 8 koffiebeker te zien is:

Game of Thrones keert terug

Het is te hopen dat dit soort kleine foutjes niet meer terugkomen in de Game of Thrones-wereld, gezien er een aantal spin-offs aankomen gebaseerd op de fantasiewereld van George R.R. Martin. Zo is het filmen van House of the Dragon al een lange tijd aan de gang. Ook is er een GOT-spinoff genaamd Tales of Dunk and Egg in de maak, waarmee dit universum een stuk wordt uitgebreid.
Heb jij de originele scène gezien waarin de koffiebeker voorkwam? Laat het weten in de reacties!