'Ubisoft werkt aan nieuwe Ghost Recon na Breakpoint-teleurstelling'

News
donderdag, 07 april 2022 om 11:00
3583974 ghost recon breakpointf1649316937
Ghost Recon Breakpoint was niet zo’n groot succes als Ubisoft had verwacht. Ondanks de teleurstelling heeft de uitgever naar verluidt nu wel groen licht gegeven voor een nieuwe Ghost Recon game.
Eerder deze week kwam Ubisoft met de mededeling dat Ghost Recon Breakpoint de laatste update heeft ontvangen. De servers zullen nog wel in de lucht worden gehouden, maar er komt geen nieuwe patches meer bij. Dat zal mede komen doordat Ghost Recon Breakpoint nooit echt populair is geworden, terwijl Ubisoft er veel tijd en aandacht aan heeft besteed. Het idee om NFT’s aan de game toe te voegen kon ook niet op veel steun rekenen.
Ondanks de teleurstelling van Breakpoint, is Ubisoft naar verluidt wel bezig met een nieuwe Ghost Recon game, dat melden bronnen aan Kotaku. De game met de codenaam OVER kwam eerder al voorbij in de grote leak van Nvidia, maar nu stellen insiders dat het project al meer dan een jaar in ontwikkeling is en zelfs al in 2023 kan verschijnen. De nieuwe Ghost Recon zou in ontwikkeling zijn bij de studio van Ubisoft in Parijs, dat ook verantwoordelijk is geweest voor eerdere Ghost Recon games.

Nieuwe Ghost Recon voor jubileum

Een nieuwe game in de main franchise is niet de enige Ghost Recon game die in ontwikkeling is. Voor het 20-jarige jubileum van de reeks heeft Ubisoft namelijk in oktober Ghost Recon Frontline aangekondigd. Die game volgt niet de standaard Ghost Recon-formule, maar is een battle royale shooter dat het succes van games als Call of Duty Warzone en Fortnite probeert te volgen.
Met de aankondiging kwam ook de mededeling dat er snel een beta zou volgen. Opvallend genoeg werd die beta een paar dagen later alweer uitgesteld.

Populair Nieuws

Laatste Reacties