Transformers 7 release bekendgemaakt met naam ‘Rise of the Beasts’

News
woensdag, 23 juni 2021 om 12:30
transformers revenge of the fallenf1624437450
Tijdens een virtueel kick-off evenement voor het zevende deel van Transformers werd er een korte beschrijving gegeven van de film, waar ook gelijk de naam werd aangekondigd: Transformers: Rise of the Beasts. Alhoewel deze film origineel in 2019 uit zou komen, is de Transformers 7 release naar juni 2022 verschoven.
Het nieuwste Transformers deel genaamd Rise of the Beasts vindt in 1994 plaats, zeven jaar na de gebeurtenissen van de Bumblebee film uit 2018. In deze film wordt de Beast Wars mythologie geïntroduceerd. Zo neemt de film jou mee in een groot avontuur, waar nieuwe robots zoals de Maximals, Predacons en Terrorcons worden aangekondigd tijdens de strijd tussen de Autobots en Decepticons op aarde.
Het verhaal van Rise of the Beasts vindt plaats in Brooklyn, New York en Peru. Hier worden de prehistorische ‘robotdieren’ genaamd de Maximals en Predacons geïntroduceerd die door tijd en ruimte kunnen reizen. Dit gebeurt allemaal terwijl er een eeuwenoude strijd losbarst tussen de welbekende Autobots en de Decepticons, waar mensen zoals Noah en Elena bij worden betrokken en uiteindelijk ook de Terrorcons tevoorschijn komen, de nieuwste dreiging.
Naast dat de nieuwste robotdieren worden geïntroduceerd terwijl we ook de oude strijd tussen de twee aartsrivalen kunnen bekijken, worden robots zoals Arcee, Maximals Optimus Primal, Air-Razor en Rhinox geïntroduceerd in de nieuwste film.

De makers van Transformers: Rise of the Beasts

De nieuwste Transformers: Rise of the Beasts film wordt geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura en geregisseerd door Steven Caple Jr. De makers van de film hebben tijdens het kick-off evenement verteld dat ze een film willen uitbrengen met de actie van de originele Michael Bay-films en met het hart en humor dat in de nieuwste Bumblebee-film voorkwam, waar we hele nieuwe versies zagen verschijnen van zowel de Autobots als de Decepticons.
Transformers 7 staat gepland 24 juni 2022 uit te komen.