Thor: Love and Thunder trailer laat angstaanjagende schurk zien

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 12:30
screenshot 41f1653379296
In de nieuwe trailer van de Space-Viking, Thor: Love and Thunder, krijgen we onze eerste beelden van een wel hele enge schurk. Gorr de godenslachter wordt gespeeld door niemand minder dan Christian Bale, Hij ziet er in deze trailer dan ook op zijn best uit in zijn bad-guy outfit die een beetje doet denken aan Voldemort.
Gorr the God Butcher is onder de stripboekken fans al een bekend karakter die vaker voorbij is gekomen. Dat hij nu gespeeld word door Chritstian Bale is dan ook een genot voor velen.
De slechterik zweert in deze trailer dat hij alle goden tot hun einde zal brengen, maar precies hoe hij dit wil gaan doen, heeft hij nog niet gedeeld in de trailer. We kunnen hem al wel een zwaard zien pakken die verdacht veel lijkt op All-Black the Necrosword, het zwaard waarmee de godenslachter al meerder goden heeft gedood.
Verder zien we in de trailer ook Jane Foster weer terug, gespeeld door Natalie Portman, die we nog kennen van de eerste twee Thor-films. Jane zal in deze film veranderen in de Mighty Thor, de vrouwelijke variant van Thor. Ze heeft daar dan ook zeker de outfit voor zodra ze Mjölnir vast pakt.

Machtig figuren in de Thor: Love and Thunder trailer

Verder horen en zien we in de trailer dat Chris Hemsworths' Thor van "dad-bod" naar "god-bod" is gegaan door zware training en dat hij daarna zijn titel als de enige echte Thor wilde terugwinnen. Dat is hem niet gelukt. Jane Foster heeft namelijk de titel opgeëist.
Of dat een portie knokken word om de titel of dat ze samen ten strijde trekken kunnen we gaan zien op 8 juli. Dan is de film te bewonderen in de bioscoop.