Squid Game-maker in gesprek met Netflix voor seizoen 3

News
woensdag, 29 december 2021 om 13:00
squidgame unit 103 1280 1f1632989158
Het ziet er naar uit dat we nog een tijdje kunnen genieten van de serie Squid Game. De maker Hwang Dong-hyuk, is namelijk in gesprek met Netflix voor niet alleen seizoen 2, maar ook seizoen 3.
De bedenker achter Squid Game, Hwang Dong-hyuk, heeft laten weten dat hij contact heeft gehad met Netflix over een derde seizoen voor de populaire serie Squid Game. Dit deelde hij in een interview met de Koreaanse KBS (via The Korea Times).
Eerder liet de maker al weten dat er een tweede seizoen zal komen van Squid Game, maar nu gaat hij dus een stap verder. Hwang liet eerder weten dat hij meerdere ideeën heeft voor seizoen 2. Zo is het plot van hoofdpersonage Seong Gi-hun erg interessant, maar ook het verhaal de Front Man en zijn broer of het verhaal van de recruiter die ddakji speelt, zou hij interessant vinden om te verkennen in het tweede seizoen.

Squid Game is een grote hit voor Netflix

Squid Game was dit jaar een grote hit op Netflix. De serie heeft maar liefst 111 miljoen kijkers behaald in de eerste weken op de streamingsdienst. Daarnaast zorgde de serie voor een recordaantal abonnees op Netflix. Er zouden namelijk 4,4 miljoen nieuwe abonnees zijn gekomen in het derde kwartaal van 2021.

Populair Nieuws

Laatste Reacties