SkyShowtime krijgt twee nieuwe South Park specials

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 15:30
south parkf1615817680
South Park gaat twee specials uitbrengen die binnenkort op Paramount+ te kijken zijn. Alhoewel Pararmount+ niet in Nederland beschikbaar is, komen de specials hoogstwaarschijnlijk wel naar SkyShowtime toe.
In 2022 krijgt Paramount+ er twee South Park specials bij. Dat heeft Paramount onlangs laten weten. Het nieuws komt kort na de aankondiging van de samenwerking tussen de South Park maker en rapper Kendrick Lamar. Deze zullen samen werken aan een nieuwe comedyfilm voor de streamingdienst. Wanneer de specials precies op Paramount+ te zien zijn is onduidelijk en voor Nederland onbelangrijk. Voor ons is het belangrijker wanneer de specials op SkyShowtime te zien zijn.
Aangezien Paramount+ alleen in Amerika beschikbaar is, is de streamingdienst een samenwerking aangegaan met Peacock om samen de dienst SkyShowtime op te zetten. Deze nieuwe streamingdienst doet zijn debuut in meerdere Europese landen, zodat deze naar de shows van Paramount en Peacock kunnen kijken. Op SkyShowtime zullen waarschijnlijk dus ook de specials van South Park verschijnen. Behalve de specials komen de films en reguliere afleveringen van South Park ook naar SkyShowtime.

Vanaf wanneer is SkyShowtime in Nederland beschikbaar?

SkyShowTime is nog niet beschikbaar in Nederland, maar het zal niet lang meer duren voordat de dienst zijn debuut gaat maken. Er komen steeds meer nieuwe streamingdiensten naar Nederland toe. Binnenkort komen bijvoorbeeld Viaplay en HBO Max naar Nederland. De vraag is of SkyShowtime kan concurreren met al die streamingdiensten behandelen we hier. Ook hebben we alles wat je over SkyShowtime moet weten voor je op een rij gezet.