Redfall krijgt teleurstellende performance bij lancering

News
donderdag, 13 april 2023 om 10:30
2022 06 18 redfall pf1682940198
Spelers van Redfall die een heel soepele performance hadden verwacht bij release, komen van een koude kermis thuis. De game mist namelijk een belangrijke modus bij lancering.
Nog minder dan een maand en dan komt Redfall eindelijk uit. De game had eigenlijk vorig jaar al moeten verschijnen, maar de release werd op het laatste moment toch uitgesteld door Arkane Studios en Microsoft.
De laatste weken heeft Arkane Studios een aantal mooie aankondigingen gedaan voor fans. Zo zullen er geen microtransacties in de game zitten, wordt de verplichte internetverbinding misschien toch afgeschaft en krijgt de game crossplay.
Nu is er alleen vervelender nieuws voor spelers. De studio heeft namelijk via Twitter bekendgemaakt dat bij lancering Redfall alleen te spelen is in Quality Mode. Dat betekent dat op de Xbox Series X de game draait op 4K en 30 FPS en op de Xbox Series S op 1440p en 30 FPS. Performance Mode, om Redfall met 60 FPS te spelen, wordt later toegevoegd door middel van een update.

Samen strijden tegen vampieren

Redfall is de nieuwste first-person shooter van Arkane, maar wel een game die behoorlijk anders is dan voorgaande titels van de studio. In de game krijgen spelers de keuze uit vier verschillende personages om het op te nemen tegen horde aan vampieren.
Dat kan je in je eentje doen, maar je hebt ook de mogelijkheid om Redfall met vier spelers in co-op te spelen. Volgens Arkane zal de ervaring tussen singleplayer en co-op behoorlijk anders zijn.