Real-life Squid Game spel zorgt voor drukte in Rotterdam

News
maandag, 18 oktober 2021 om 13:00
squidgame season1 episode1 00 44 44 16 minf1634290407
In Rotterdam kreeg iedereen de mogelijkheid om Squid Game in het echt te spelen. Per ronde deden vijf kandidaten mee aan het spel Red Light Green Light. De verliezer? Die werd zonder pardon het veld afgestuurd.
Honderden Squid Game fans zijn zondagmiddag naar het Eendrachtsplein in Rotterdam gegaan om mee te doen aan Squid Game. Uiteraard was deze versie van de populaire Netflix serie wel iets minder spannend. In plaats van zeven werd er maar één game gespeeld: Red Light Green Light. Per ronde deden vijf kandidaten mee, elk in zijn of haar eigen startvak. De afstand was ook een stuk kleiner, ongeveer 50 meter. Het evenement is door Netflix zelf georganiseerd, inclusief de iconische pop. Iedereen die wilde meedoen moest alleen wel eerst een enorme wachtrij van een paar uur overleven
Per ronde kwam er één winnaar naar voren, deze ontving een goodiebag. In de tas zit een doos met de welbekende koekjes uit de serie en een groen pak wat lijkt op de pakken die de kandidaten uit de Squid Game serie droegen. Heel Twitter en Instagram werd volgezet met foto’s en video’s van het evenement. En ook al waren de meeste berichten positief, er waren ook een paar mensen tussen die het maar niks vonden.
Op Twitter werd geklaagd dat mensen beter naar een ander evenement in Rotterdam konden gaan. ”Er staat zo een belachelijk lange rij, doe normaal! Ga naar het woonprotest!" Gelukkig was de meerderheid erg te spreken over het evenement.

Enorme hype rondom Squid Game

Voor iedereen die onder een steen geleefd heeft, de serie Squid Game is razend populair geworden. Het is de meest bekeken Netflix serie ooit en heeft al meerdere records verbroken. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan is hier een lijst met redenen waarom deze serie de moeite waard is om te kijken.

Populair Nieuws