PS1 games op PS5 krijgen toffe, nieuwe feature!

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 16:30
playstation plus games april 2019 bekendgemaakt 148937
Met het nieuwe PlayStation-Plus model op komst schudt PlayStation nog even wat laatste aapjes uit de mouw. In een nieuwe blogpost kun je precies lezen wat Sony allemaal op de planning heeft staan en hoe het model er uit komt te zien. Het meest opvallende wat we er ook tussen zien staan is, dat PSP en originele PlayStation games een nieuwe selectie aan trophies krijgen!
In de blog staat dat games als IQ Intelligent Qube, Ape Escape, Syphon Filter en Hot Shots Golf als eerste zullen genieten van de nieuwe trophies. Sony voegt dan ook de optie toe voor meerdere ontwikkelaars om hun oudere games dezelfde liefde te geven. Sony zegt wel dat dit geen vereiste is voor ontwikkelaars.
Ape Escape zal 16 trophies krijgen met een Platinum Trophy voor als je ze allemaal hebt behaald, maar dat is lang niet de enige klassieke PS1 game die beschikbaar wordt op de service die trophies krijgt. Zo lijken ook Everybody’s Golf, Wild Arms, Ape Escape, Jumping Flash en Kurushi ondersteuning van de feature te krijgen, al geldt ook voor alle titels dat de PAL-versie op de dienst komt. Third-party games zoals de Worms game krijgen ook de PAL versie.
playstation plus modelf1653388565

PS1 games op PS5 alleen met PS Plus Premium

Je kan dus met de essentiële tier gewoon genieten van de oude manier waarop PlayStation-Plus al werkte. Een stap daarboven met Extra krijg je ook nog een Game Pass-systeem waardoor je een lijst aan PS4 en PS5 games kan spelen. Nog weer een stapje hoger in de Premium Tier en kan je genieten van een breed scala aan PS1, PS2, PS3 games en PSP klassiekers.

Populair Nieuws