The Lord of the Rings Gollum game krijgt releasedatum

News
dinsdag, 24 mei 2022 om 16:00
lord of the rings gollum game 1f1653237732
Er is goed nieuws voor alle Lord of the Rings en Hobbit fans onder ons, Lord of the Rings: Gollum heeft namelijk een releasedatum gekregen. Ondanks dat er nog weinig bekend is over de game, komt de game al binnen een paar maanden uit.
Lord of the Rings: Gollum werd bijna twee jaar geleden voor het eerst aangekondigd. Nu heeft uitgever Nacon tijdens het Bigben Week evenement afgelopen week, eindelijk een releasedatum bekend gemaakt. Behalve een paar trailers is er nog vrij weinig bekend over de game, maar toch komt het binnen enkele maanden al uit. Lord of the Rings: Gollum is namelijk vanaf 1 september 2022 te spelen.
De game zal beschikbaar worden op de Playstation 4 en 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en PC. Lord of the Rings: Gollum is dus op alle current- en next-gen platformen te spelen.

Wat is Lord of the Rings: Gollum?

Lord of the Rings: Gollum wordt ontwikkeld door de Duitse gamestudio Daedalic Entertainment en uitgegeven door de Franse Nacon. In Lord of the Rings: Gollum speel je, zoals de titel al zegt, als het karakter Gollum. De game is gebaseerd op de boeken en speelt zich tussen de gebeurtenissen van de Hobbit en Lord of the Rings af. Gollum is niet echt een sterk karakter en daarom baant hij zijn weg door de levels door vooral veel te klimmen en te sluipen.
Benieuwd geworden naar deze game? Lees vooral onze preview van Lord of the Rings: Gollum, waar we dieper ingaan op wat we van de game gezien hebben.